Verslag ledendag 2014 bij Naarderbos

14 april 2014 - 09:36

ledendagenheader

De eerste ledendag op zaterdag 12 april bij Golfbaan Naarderbos was een groot succes. Het was, mede door het prachtige weer, genieten op de baan en op het terras. Met 350 leden van ANWB Golf en hun introducés was het gezellig druk bij alle activiteiten. De goedgevulde goodiebags vielen in de smaak en werden uitgebreid bekeken onder het genot van een gratis kopje koffie of thee bij The Upper Deck. 

Er was genoeg te doen deze dag; 

Zo kon je bijvoorbeeld 9-holes golfen op de wedstrijdbaan of op de par 3 baan. De wedstrijdbaan werd druk bezocht maar de marshall zorgde voor een prima begeleiding door de baan.

De clinics, lange spel en korte spel, werden ook goed bezocht. Hopelijk hebben de golfpro's van Naarderbos iedereen weer een stap dichterbij de lagere handicap gebracht.

Bij Ruud Bos konden leden een video-analyse laten maken van de golfswing. Ruud Bos is golfprofessional sinds 1985. In de periode tot 1996  heeft hij  als playing professional gespeeld, waarvan 4 jaar op de Europese Tour. Verder heeft Ruud gespeeld op de Challenge Tour, Dutch Tour, South Africa Tour en de Asian Tour. Leden die hebben deelgenomen aan de video-analyse ontvangen binnenkort per mail de gepersonaliseerde video met tips en verbeterpunten.

Daarnaast werden er nog meer golfgerelateerde activiteiten georganiseerd. In het restaurant werd een putt-challenge gehouden door Welling-putt®. De challenge werd gewonnen door Arie Slingerland, Arie ontvangt binnenkort zijn Welling-putt® mat. Tip: Met putten is het geen kwestie van mazzel of pech. Het is een kwestie van een goede of slechte putter zijn! Heers over de greens met Welling-putt®! 

Alles bij elkaar een heerlijke dag waar ook wij van hebben genoten.

We organiseren dit jaar 3 ledendag in het voorjaar en 3 in het najaar. De volgende ledendag is op 15 juni bij het Rijk van Nunspeet. In het najaar organiseren we nog drie ledendagen bij Golfbaan Bentwoud, Het Rijk van Nijmegen en bij de Drentsche Golf & Country Club. Onze ledendagen starten om 10.00 uur en duren doorgaans tot 16.00 uur. Klik hier om je aan te melden voor een of meer ledendagen in 2014? 

Leden, introducés en (aspirant)leden zijn uiteraard allemaal welkom en kunnen voor slechts € 15,- per persoon deelnemen aan de diverse activiteiten, daarnaast ontvang je een goedgevulde goodiebag en een gratis kop koffie/thee.

Tot ziens bij de volgende ledendag van ANWB Golf

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume