Skip links

Leer golfen bij ANWB

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Voor al onze leden organiseert ANWB Golf jaarlijks verschillende events waaronder ongeveer 100 wedstrijden, 8 ledendagen en diverse golfreizen. De hulp en inzet van onze enthousiaste medewerkers en actieve vrijwilligers is daarbij onmisbaar. Als vrijwilliger help je met golfwedstrijden, ledendagen en het geven van voorlichting over regels aan leden.

Ons team van vrijwilligers is opgedeeld in drie groepen die samen een belangrijke rol spelen om van ANWB Golf een fantastische club te maken: wedstrijdcommissie, regel- en handicapcommissie en event vrijwilligers.

2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 25

Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie van ANWB Golf bestaat momenteel uit meer dan 30 vrijwilligers. Samen met het team van ANWB Golf maken ze het mogelijk om jaarlijks meer dan 100 wedstrijden op verschillende golfbanen te organiseren.

Als vrijwilliger bij wedstrijden help je om deelnemers een gezellige en laagdrempelige golfdag te bezorgen. Je leidt de wedstrijd of je hebt een ondersteunende rol. In ieder geval ben je hèt gezicht van ANWB Golf en zorg je voor een gastvrije ontvangst van spelers. En natuurlijk verzorg je na afloop de prijsuitreiking.

Neem contact met ons op

2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 20

Regel- en Handicapcommissie

De regel- en handicapcommissie helpt onze leden met het voorlichten en uitleggen van de golfregels en de handicapsystematiek. Bovendien helpt de commissie als door vraagbaak te zijn voor de wedstrijdcommissie.

Neem contact met ons op

2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 1

Event vrijwilliger

Jaarlijks helpen diverse vrijwilligers om evenementen zoals ledendagen mogelijk te maken. Samen met het team van ANWB Golf zorgen ze ervoor dat zoveel leden met plezier een ledendag of ander evenement bezoeken.

Neem contact met ons op