Skip links

ANWB Golftour Jack Nicklaus Jumbo 1810x600

Jumbo Golf 18 holes wintertour '22/'23

Vanaf 12 november 2022 tot en met 24 maart 2023 spelen we de Jumbo Golf 18 holes wintertour. Was je van plan je clubs alweer naar zolder te brengen voor hun winterslaap? Wacht dan nog even. Want met deze wedstrijden wil je meespelen. We hebben namelijk een geweldige hoofdprijs. De nummers 1 en 2 uit het Jumbo Golf 18 holes wintertour klassement gaan namelijk volledig verzorgd naar het Jack Nicklaus International Invitational in de Verenigde Staten! Bovendien krijg je een exclusief kijkje op het bijbehorende ATP tour event. Deze prijs wordt aangeboden door Jumbo Golf i.s.m. Jack Nicklaus.

Elk weekend één of twee wedstrijden

Deze winter hebben we elk weekend wel één of twee mooie 18 holes wedstrijden voor je in petto. De starttijd is, in de meeste gevallen, rond 9.30 uur en je wordt ontvangen door de ANWB Golf wedstrijdleiding, daarna even inslaan en hop de baan in. Genieten van je golfronde. Na de ronde is het mogelijk om een drankje te doen en verzorgt ANWB Golf de prijsuitreiking.

ANWB Golftour Jack Nicklaus Jumbo 1280x1000 b

Prijzentafel per wedstrijd 🏆

We reiken prijzen uit aan de 1e en de 2e plaats per categorie. We doen dit voor alle categorieën op basis van Stableford puntentelling. Heb jij de meeste punten gehaald binnen jouw categorie, gefeliciteerd! De prijzen worden ter beschikking gesteld door de Jumbo Golf & Hockey en ANWB Golf.

Naar de wedstrijdkalender

ANWB Golftour Jack Nicklaus Jumbo 1280x1000 a2

Hoofdprijs 🤩 Jumbo Golf 18 holes wintertour

Deze wedstrijd maakt onderdeel uit van De Jumbo Golf 18 holes wintertour. Heb je handicap 36 of lager? Dan tellen je scores mee voor het klassement. Aan het eind van deze tour winnen de beste 2 spelers uit het klassement de hoofdprijs: twee tickets voor het Jack Nicklaus International Invitational evenement in de Verenigde Staten. Let op, er zijn voorwaarden van toepassing. Die vind je hieronder. Het klassement voor deze Jumbo Golf 18 holes wintertour vind je hier.

Naar de wedstrijdkalender

Wedstrijdkalender

Wat is het Jack Nicklaus International Invitational?

De Jack Nicklaus International Invitational is een teamgolftoernooi voor de recreatieve speler en sportliefhebber. Het staat open voor mannen en vrouwen van alle niveaus die een toernooigolf willen ervaren in een ontspannen, sociale sfeer die zowel kameraadschap bevordert als het competitieve vuur aanwakkert. Je strijdt met je team tegen andere landen.

Nederland wordt vertegenwoordigd door de beste 2 spelers van het Jumbo Golf 18 holes wintertour '22/'23 klassement. Speel dus mee met deze wintertour en maak kans op deze mooie prijs!

Over Jack Nicklaus

Veel golfers kennen Jack Nicklaus wel. Maar is deze naam nog onbekend voor je, of wil je toch weer zeker weten waar je hem van kent? We hebben enkele belangrijke feiten op een rij gezet:

 • Jack William Nicklaus, ook bekend onder de naam The Golden Bear (Columbus (Ohio), 21 januari 1940) is een Amerikaanse golfer van Duitse afkomst.
 • Nicklaus werd in 1961 prof en speelde in 1962 zijn eerste toernooi op de Amerikaanse PGA Tour.
 • In 1999 werd Nicklaus door Sports Illustrated uitgeroepen tot beste mannelijke atleet van de 20e eeuw in een individuele sport.
 • Hij kwam in zijn carrière tot 117 professionele overwinningen, waarvan 73 op de PGA Tour, 10 op de Champions Tour en 34 overige overwinningen. Nicklaus won acht keer de Order of Merit van de PGA Tour.
 • Sinds 2013 heeft Jack Nicklaus zijn eigen kledingmerk.
 • De kledingcollectie van Jack Nicklaus vind je bij Jumbo Golf & Hockey. 🖱️

Aanvullend wedstrijdreglement

Voor de Jumbo Golf 18 holes wintertour '22/'23 geldt een aanvullend wedstrijdreglement. Dit reglement kun je hier downloaden.

Het wedstrijdreglement van ANWB Golf vind je hier.

« Terug naar clubupdates

Lees ook

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  ANWB Golf Ledendag bij De Hoge Dijk

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 20 juli 2024 zijn we te gast bij De Hoge Dijk.

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  ANWB Golf Ledendag bij Golfbaan Bentwoud

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 14 september 2024 zijn we te gast bij Golfbaan Bentwoud.

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  ANWB Golf Ledendag bij De Drentsche

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 5 oktober 2024 zijn we te gast bij De Drentsche.