Skip links

Roest restaurant benthuizen bentwoud anwb

ANWB Golf Ledendag

Op zaterdag 14 oktober organiseren wij de ANWB Golf Ledendag op Golfbaan Bentwoud. Je golft 9 holes en je volgt een clinic naar keuze. Het leuke aan de ledendag is dat gezelligheid voorop staat. Het maakt niet uit of je een beginnend golfer of een al ervaren golfer bent. Leden, introduce's en (aspirant)leden zijn allemaal welkom. Je kunt voor slechts € 24,95 deelnemen aan de ledendag met verschillende activiteiten. Bovendien ontvang je een doos ANWB Golf ballen (6 stuks). Kom je ook? 🏌🏻‍♂️ 🏌🏿‍♀️

2022 ANWB GOLF OPENINGSWEDSTRIJD 1887588zonderlogo

Activiteiten

Onze ledendagen starten altijd om 10:00 uur en duren tot ongeveer 16:00 uur. In die tijd kun je een keuze maken uit de volgende onderdelen:

 • 9-holes golfronde op de wedstrijdbaan +
 • verschillende golfclinics voor gevorderde en beginnende golfers. Je hebt keuze uit lang- en kortspel! Het aantal clinics is afhankelijk van de ruimte bij de oefenfaciliteiten en het aantal golfpro's bij de golfbaan. Voor het aantal clinics geldt dus de regel 'vol=vol'.

Zo kun je bijvoorbeeld 's ochtends een clinic volgen en in de middag een 9 holes ronde lopen. Aan het einde van je golfronde kun je je score invullen op onze website. Of je speelt alleen voor de lol. Een verplichting is er niet. ⛳

Golfbaan bentwoud anwb

Evenementen bij ANWB Golf

ANWB Golf organiseert zo'n 200 evenementen per jaar, verspreidt door heel Nederland. Gezelligheid en sportiviteit staan daarbij voorop. Doordeweeks en afwisselend op zaterdag en zondag kun je ons vinden bij een golfbaan in Nederland. Zo zit er dus altijd een geschikte locatie en dag voor jou tussen.

Evenementenkalender

Ontvang een melding wanneer je definitief kunt reserveren

Je kunt je helaas niet langer aanmelden voor de ledendag bij Golfbaan Bentwoud 🙁.

« Terug naar clubupdates

Lees ook

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  ANWB Golf Ledendag bij De Hoge Dijk

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 20 juli 2024 zijn we te gast bij De Hoge Dijk.

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  ANWB Golf Ledendag bij Golfbaan Bentwoud

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 14 september 2024 zijn we te gast bij Golfbaan Bentwoud.

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  ANWB Golf Ledendag bij De Drentsche

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 5 oktober 2024 zijn we te gast bij De Drentsche.