Skip links

BENTWOUD GC 115

ANWB Golf Herfstbeker 2022 powered by MUD Jeans

Het was er weer tijd voor, maar misschien was het er niet zozeer het weer voor😊. De jaarlijkse Herfstbeker wedstrijd van ANWB Golf. Op zaterdag 5 november 2022 werd deze traditie gespeeld bij Golfbaan Bentwoud. Mud Jeans was de trotse sponsor van dit herfst evenement dat in lenteweer werd gespeeld met een maximum temperatuur van 13 graden.

Koffie & Appelgebak

Na de ontvangst met appelgebak en koffie gingen de 88 deelnemers (!) in een twee tee start de baan in. Onder hen waren 8 medewerkers van MUD Jeans die allemaal een aardig balletje konden slaan. De spelvorm was Four Ball, Better Ball. Kort gezegd, je speelt in een flight van vier en je vormt twee teams van twee. Ieder speelt zijn eigen bal en de beste score per hole wordt genoteerd.

Vrijwilligers wedstrijd bentwoud anwbgolf

Four Ball, Better Ball

En die spelvorm wierp z’n vruchten af voor de winnaars. Vader Eugene Kesselaar speelde met zijn zoon Niels. Niels speelde de ronde van zijn leven met 46 Stableford punten, maar waar hij het op een paar holes liet liggen, loste vader Eugene het op. Samen hadden ze een ongekend puntenaantal van 53.

Onder het genot van een herfstbuffet voor alle deelnemers overhandigden Igor Hoyng, directeur ANWB Golf de wisselbeker aan Team Kesselaar. Bovendien kregen de drie beste teams van Bert van Son, directeur MUD Jeans, vouchers uitgereikt om een eigen MUD Jeans te bestellen.

ANWB Golf bedankt alle medewerkers van Golfbaan Bentwoud, vrijwilligers Ronald Rijntjes, Ton Knijnenburg en Nicole Dionisius voor de wedstrijdleiding en uiteraard de sponsor MUD Jeans.

Bekijk het leaderboard

Mudjeans sponsor

MUD Jeans: de kracht van circulaire denim

Het is dé missie van MUD Jeans om de vervuiling van de mode - industrie te veranderen door te beginnen met het meeste populaire kledingstuk! De jeans. Elke jeans van MUD Jeans wordt gerecycled. Zo voorkom je dat duurzame grondstoffen op de afvalhoop belanden. Op deze pagina zie je de impact van MUD jeans vs gemiddelde denim.

MUD Jeans Circulaire Denim

Mudjeans golfsponsor

Volg de missie...

... en bestel zelf een MUD Jeans. Bekijk de collectie op www.mudjeans.nl.

MUD Jeans collectie

« Terug naar clubupdates

Lees ook

  • Win met anwb golf

    Winactie 2024

  • 2022 ANWB GOLF OPENINGSWEDSTRIJD 15
  • Golfclub drenthe anwb

    De Bartje Cup 2024