Skip links

2022 ANWB GOLF OPENINGSWEDSTRIJD 11

Je lidmaatschap in 2024

Wij zijn blij met jou als lid. Dankzij jou kunnen wij onze leden in 2024 nog meer voordeel en nog meer evenementen bieden. Een sneak preview vind je hieronder. Verder informeren we je op deze pagina over de contributie voor 2024. Ben je vóór 1 september 2023 lid geworden van ANWB Golf? Dan verlengen we je lidmaatschap per 1 januari a.s. Op deze pagina vind je informatie over de contributie voor 2024 en over het verdwijnen van de plastic NGF-pas.

De voordelen, contributie & NGF pas

In 2024 veranderen een aantal zaken voor jou als golfer. Zo verhoogt de NGF zijn bijdrage voor alle golfers. Deze extra bijdrage wordt o.a. voor marketingcampagnes gebruikt om de golfsport te promoten. Daarnaast is de fysieke pas verdwenen. De digitale pas staat altijd in je eigen ledenomgeving voor je klaar. Je leest hieronder meer over de nieuwe tarieven, het ledenvoordeel in 2024 en de NGF pas.

2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 1

Voordelen op een rij

Met jouw lidmaatschap profiteer je van ledenvoordeel. Je verdient je lidmaatschap bij ANWB Golf altijd terug. In 2024 komen er nieuwe acties waarmee jij je lidmaatschap nog sneller terugverdient.

 • Je ontvangt bij ruim 90 golfbanen 10% korting op de greenfee.
 • Bij 8 Premium Partners ontvang je zelfs 15% greenfeekorting.
 • Voor € 24,95 doe je mee aan de ANWB Golf ledendagen. Je golft een 9-holes ronde, volgt een clinic naar keuze en je krijgt een ANWB Golf cadeau.
 • Voor € 199,- speel je 18 holes op alle golfbanen van Het Rijk.

Voordelen bij jou in de buurt

Golfers Magazine8 1 anwb

Alsjeblieft, je eerste cadeau

Wij trakteren je op een gratis editie van Golfers Magazine t.w.v. € 7,99. Je kunt hét magazine voor golfend Nederland downloaden via jouw persoonlijke pagina. Alsjeblieft, gratis en voor niets.

Smaakt het naar meer? Je kunt de papieren versie van het magazine 10 x per jaar op je deurmat ontvangen. Golfers Magazine biedt je een speciaal ANWB Golf welkomstaanbod. Ook leuk als kerstcadeau! Meer informatie daarover vind je op deze pagina.

Claim je cadeau

Anwb golfbanen

De NGF pas 2024

De NGF stopt in 2024 definitief met het maken en versturen van plastic passen. Dat betekent dat je geen fysieke pas meer ontvangt. Het jaarlijks versturen van de pas was niet echt duurzaam. Dankzij de komst van de digitale pas is de plastic variant ook niet meer nodig. Je kan voor 2024 dus geen plastic pas meer aavragen.

Gebruik je geen smartphone? Er komt een mogelijkheid om een papieren versie van de NGF pas te bestellen. Meer informatie daarover volgt binnenkort.

2022 ANWB GOLF OPENINGSWEDSTRIJD 15

De contributie

Contributie lidmaatschap met EGA Registratie 2024
We verhogen de contributie van het EGA lidmaatschap met € 2,-.
ANWB leden: € 63,- / € 73,- zonder ANWB ledenvoordeel.

Contributie Voordeelpas 2024

ANWB leden: € 32,- / € 42,- zonder ANWB ledenvoordeel.

Ben je geen ANWB lid?

Je wordt al lid van de ANWB voor € 15,50 per jaar. Als lid van ANWB ontvang je o.a. korting in de ANWB-winkel en op ANWB verzekeringen. Geef ons je ANWB-nummer door en je profiteert direct van € 10,- ledenvoordeel bij ANWB Golf. Is je partner lid van de ANWB? Met zijn of haar lidmaatschap profiteer je ook van € 10,- ledenvoordeel bij ANWB Golf.

Word lid van ANWB

« Terug naar clubupdates

Lees ook

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  ANWB Golf Ledendag bij De Hoge Dijk

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 20 juli 2024 zijn we te gast bij De Hoge Dijk.

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  ANWB Golf Ledendag bij Golfbaan Bentwoud

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 14 september 2024 zijn we te gast bij Golfbaan Bentwoud.

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  ANWB Golf Ledendag bij De Drentsche

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 5 oktober 2024 zijn we te gast bij De Drentsche.