Skip links

Amsterdam hogedijk golfbaan terras gezelligheid anwbgolf

Service & contact

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Kies een onderwerp waar we leden vaak mee helpen

Lidmaatschap

Je kunt de aanpassing in je handicap doorgeven door te mailen naar info@anwbgolf.nl. Een aanpassing in je handicap gaat in overleg met de NGF. Een aanvraag van je handicapwijziging kan alleen als je voldoende scorekaarten hebt ingevoerd.

Je kunt hier de aanpassing van je lidmaatschap doorgeven.

In je profiel kun je zelf eenvoudig je gegevens wijzigen

Hier kun je je facturen bekijken en betalen

Je kunt hier je wachtwoord opnieuw instellen

Je hebt je waarschijnlijk al eens aangemeld met hetzelfde e-mailadres. Door je wachtwoord opnieuw in te stellen kun je opnieuw inloggen in je persoonlijke omgeving van ANWB Golf

Je kunt hier direct inloggen in je persoonlijke omgeving van ANWB Golf

Ben je nog geen 21 jaar? Dan bedraagt de contributie voor zowel het EGA handicap lidmaatschap als de Voordeelpas € 25,-.

Evenementen

Het enige wat je hoeft te doen is op 'Gaan' te drukken. Heb je nog geen of lidmaatschap of account bij ANWB Golf? Neem een lidmaatschap. Of maak een gratis een gastaccount!

Het enige wat je hoeft te doen is op Kan niet gaan' te drukken. Je kunt je kosteloos uitschrijven voor een evenement tot de inschrijfperiode is verstreken. Daarna is kosteloos uitschrijven niet meer mogelijk. Toch verhinderd? Stuur een mail naar info@anwbgolf.nl.

Als lid van ANWB Golf krijg je bij elke golfreis die je bij Pin High Golftravel boekt € 25,- korting. Bekijk hier het reisaanbod

ANWB Golf organiseert meerdere ledendagen per jaar. Iedereen is welkom! Als lid van ANWB Golf ontvang je vanzelf een mail met de datum van de volgende ANWB Golf Ledendag.

Golfsport

Als je net begint met golfen, volg je een baanpermissie/handicap 54 cursus. Hier vind je een overzicht voor de cursussen bij jou in de buurt.

Je WHS handicap is berekend door het gemiddelde van je beste 8 scores over je laatste 20 kaarten te berekenen. Heb je minder dan 20 kaarten ingevuld? Dan wordt je handicap anders berekend. Zie hier hoe.

Hier kun je de golfregels vinden.

Wil je theorie examen doen? Dan volg je bij ANWB Golf een baanpermissie/handicap 54 cursus. Vind een golfschool bij jou in de buurt.

De NGF stopt in 2023 volledig met het maken en versturen van plastic passen. Tot 1 juni 2023 kan de plastic NGF-pas alleen nog op verzoek worden verstrekt. Dankzij de komst van de digitale pas is de plastic variant ook niet meer nodig. Na 1 juni 2023 kun je geen plastic NGF-pas meer aanvragen.

Gebruik je geen smartphone? Vanaf 2024 biedt de NGF mogelijk een papieren versie aan.

Overig

ANWB Golf is een dochtermaatschappij van de ANWB. ANWB Golf valt daarom onder het ANWB privacy-statement.

Lidmaatschap

ANWB Golf legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast wanneer je een ANWB Golf-lidmaatschap afsluit, diensten en/of producten van de ANWB Golf afneemt of anderszins contact hebt met ANWB Golf. ANWB Golf gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van jouw rechten op grond van het ANWB Golf-lidmaatschap, de uitvoering van overeenkomsten, voor de ontwikkeling van producten en diensten en om leden/bezoekers van haar nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden.

Ledendagen en evenementen

Voor het maken van een reservering voor onze ledendagen word je gevraagd naar persoonlijke informatie. Deze persoonlijke gegevens gebruiken wij uitsluitend om de desbetreffende service te verlenen.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van ANWB Golf geeft per e-mail informatie over acties, aanbiedingen en inspirerende artikelen over de golfsport. We versturen de nieuwsbrief meerdere keren per maand. Afmelden voor de nieuwsbrief kan eenvoudig via de link onderaan in de nieuwsbrief.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over ons privacybeleid? Stuur een e-mail naar info@anwbgolf.nl. We beantwoorden je vraag graag.

Je kunt hier inloggen op je account bij ANWB Golf.

Heb je wat leuks gezien of meegemaakt? Laat het ons vooral weten!

We zien onze leden niet graag ontevreden. Laat ons weten wat er is gebeurd en wij denken graag mee tot een oplossing!

Wij vinden het leuk om leden te ontmoeten. Ons kantoor zit op het terrein van Golfbaan De Hoge Dijk. Ben je een keer in de buurt? Loop dan vooral naar binnen! Wil je zeker weten dat wij er zijn, neem dan van tevoren even contact met ons op. Het kantoor is niet elke dag bemand.

Openingstijden

Neem op werkdagen contact met ons op. Je kunt met ons bellen of een e-mail sturen.

ANWB GOLF PROMOTION 3

Wij zijn telefonisch bereikbaar

maandag
10:00 uur t/m 17:00 uur
Maandag 24 juni zijn wij gesloten.

dinsdag
10:00 uur t/m 17:00 uur

woensdag
10:00 uur t/m 17:00 uur

donderdag
10:00 uur t/m 17:00 uur

vrijdag
10:00 uur t/m 12:30 uur
Maandag 28 juni zijn wij gesloten.

zaterdag en zondag
gesloten

Learn More

Direct contact met ANWB Golf

Bel of mail ons. We zitten maandag tot en met donderdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en vrijdag van 10:00 uur tot 12:30 uur klaar voor je.

📱 020 323 0300

✉️ info@anwbgolf.nl

💼 Ons adres

ANWB Golf
Abcouderstraatweg 46
1105 AA Amsterdam

Onze commissies

Heb je een specifieke vraag over je handicap, onze wedstrijden of de golfschool? Je kunt onderstaande e-mailadressen gebruiken.

Handicapcommissie

handicapcommissie@anwbgolf.nl

Wedstrijdcommissie

wedstrijdcommissie@anwbgolf.nl

ANWB Golf Academie

golfschool@anwbgolf.nl