Skip links

Win met anwb golf

Win! met ANWB Golf

We hebben weer een winactie voor je! Wat moet je doen? Heel simpel, beantwoord de vraag. Onder alle goede inzendingen verloten we 3 x een greenfeevoucher voor 9-holes (voor 2 personen) bij een van onze Premium Partners naar keuze en 1 x nieuwste editie van Golfers Magazine!

In maart kon je een greenfeevoucher voor 9-holes (voor 2 personen) bij een Premium Partner naar keuze winnen. Het juiste antwoord op de vraag "Waar spelen we dit jaar de finale van de zomertour" was: Duitsland.

De 3 gelukkigen waren:

 1. Dhr. F. Hoogendoorn
 2. Dhr. M. De Vries
 3. Mevr. A. De Jongh-Schmit

In februari kon je een greenfeevoucher voor 9-holes (voor 2 personen) bij een nieuwe partner naar keuze winnen. Het juiste antwoord op de vraag Wie is geen nieuwe partner van ANWB Golf was: Augusta National Golf Club.

De 3 gelukkigen waren:

 1. Dhr. Doffer
 2. Dhr. Van Eyk
 3. Dhr. Van Ingen

In januari kon je een greenfeevoucher voor 9-holes (voor 2 personen) bij een Premium Partner naar keuze of een Jumbo Golf voucher winnen. Het juiste antwoord op de vraag "Wat denk jij dat de gemiddelde handicap is van deze golfers?", was: +/- 37.

De 12 gelukkigen waren:

 1. Dhr. C.K. Wu
 2. Dhr. H.K. Gold
 3. Mevr. A. Veraart
 4. Dhr. J. Princen
 5. Dhr. B. Huijsman
 6. Dhr. E. Halberstadt
 7. Mevr. A. Woudstra
 8. Mevr. R. Kleinepier
 9. Dhr. B. Moll
 10. Dhr. F. Roelofs
 11. Dhr. L. van Dijk
 12. Dhr. J.P. Nobel

In november kon je een greenfeevoucher voor 9-holes (voor 2 personen) bij een Premium Partner naar keuze winnen. Het juiste antwoord op de vraag Je bal ligt in de bunker en je gaat hem daaruit slaan. Vanaf welke kant loop je de bunker in? was: Vanaf de lage kant.

De 3 gelukkigen waren:

 1. Dhr. P. Kooper
 2. Dhr. H. van Dragt
 3. Dhr. J. Princen

In oktober kon je een greenfeevoucher voor 9-holes (voor 2 personen) bij een Premium Partner naar keuze winnen. Het juiste antwoord op de vraag Wie is Jack Nicklaus en wat is zijn bijnaam? was: Een Amerikaanse golfer met de bijnaam The Golden Bear.

De 3 gelukkigen waren:

 1. Dhr. J. Keurs
 2. Dhr. T. Bosma
 3. Mevr. T. van Amsterdam

In september kon je een greenfeevoucher voor 9-holes (voor 2 personen) bij een Premium Partner naar keuze winnen. Het juiste antwoord op de vraag was: Met de 19e hole wordt het Clubhuis bedoeld.

De 3 gelukkigen waren:

 1. Dhr. S. Zaagman
 2. Dhr. L. Boesveld
 3. Mevr. Y. Kansen

« Terug naar clubupdates

Lees ook

 • Golfbaan zaanse

  ANWB Golf Ledendagen

 • 2022 ANWB GOLF OPENINGSWEDSTRIJD 15

  ANWB Golf Zomertour 2023

 • Course management golf sport