Skip links

Win met anwb golf

Win! met ANWB Golf

We hebben weer een winactie voor je! Wat moet je doen? Heel simpel, beantwoord hieronder de vraag. Onder alle goede inzendingen verloten we 3 x een greenfeevoucher voor 9-holes (voor 2 personen) bij een Premium Partner naar keuze. Daarnaast verloten we vouchers van Jumbo Golf ter waarde van € 10,-, € 20,- en € 30,-.

In november kon je een greenfeevoucher voor 9-holes (voor 2 personen) bij een Premium Partner naar keuze winnen. Het juiste antwoord op de vraag Je bal ligt in de bunker en je gaat hem daaruit slaan. Vanaf welke kant loop je de bunker in? was: Vanaf de lage kant.

De 3 gelukkigen waren:

 1. Dhr. P. Kooper
 2. Dhr. H. van Dragt
 3. Dhr. J. Princen

In oktober kon je een greenfeevoucher voor 9-holes (voor 2 personen) bij een Premium Partner naar keuze winnen. Het juiste antwoord op de vraag Wie is Jack Nicklaus en wat is zijn bijnaam? was: Een Amerikaanse golfer met de bijnaam The Golden Bear.

De 3 gelukkigen waren:

 1. Dhr. J. Keurs
 2. Dhr. T. Bosma
 3. Mevr. T. van Amsterdam

In september kon je een greenfeevoucher voor 9-holes (voor 2 personen) bij een Premium Partner naar keuze winnen. Het juiste antwoord op de vraag was: Met de 19e hole wordt het Clubhuis bedoeld.

De 3 gelukkigen waren:

 1. Dhr. S. Zaagman
 2. Dhr. L. Boesveld
 3. Mevr. Y. Kansen

« Terug naar clubupdates

Lees ook

 • Course management golf sport
 • BENTWOUD GC 115
 • Golf ngf anwb 2023

  Contributie & NGF-pas 2023