Skip links

Golfdrive westwoud anwb

15% Greenfeekorting bij onze Premium Partners

Maar liefst zeven schitterende golfbanen in Nederland en België werken als Premium Partner samen met ANWB Golf. Als lid profiteer je daarvan. Je ontvangt bij deze golfbanen namelijk 15% korting op de standaard greenfee-tarieven. Bovendien organiseren we op deze golfbanen ledendagen en wedstrijden.

Terras brasserie westwoud golfbaan anwb

Golfbaan Westwoud

Golfbaan Westwoud is een afwisselende 18 holes golfbaan die op ongeveer 9 kilometer vanaf Hoorn in de provincie Noord-Holland ligt. De eerste 9 holes bevinden zich in een weids en waterrijk West-Fries landschap. De tweede 9 holes kennen glooiende heuvels omringd door talrijke bomen.

Ontdek Golfbaan Westwoud

Bunker golfbaan turfvaert_rijsbergen

Golfpark De Turfvaert

Golfpark De Turfvaert ligt op korte afstand van Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Antwerpen. De golfbaan is een Inland Linkscourse en beschikt over 18 holes, ruime oefenfaciliteiten en een brasserie.

Ontdek Golfpark De Turfvaert

Golfen hasselt belgie anwb

Golfclub Hasselt

Golfclub Hasselt, voorheen Flanders Nippon, is gelegen op 5 minuten rijden van de Belgische stad Hasselt. De golfbaan ligt op anderhalf uur rijden vanaf Utrecht. De golfbaan beschikt over een 18 holes wedstrijdbaan, een korte oefenbaan, ruime oefenfaciliteiten, een golfacademy en een restaurant.

Ontdek Golfclub Hasselt

Golfbaan golfhorst america limburg

Golfbaan de Golfhorst

Golfbaan De Golfhorst ligt in het zuiden van Nederland, nabij het Limburgse America en in het hartje van de Peel. Het golfcomplex bestaat uit een 18 holes wedstrijdbaan en een 9 holes par 3/4 baan.

Ontdek Golfbaan De Golfhorst

Golfclub drenthe anwb

De Drentsche Golf & Country Club

De Drentsche Golf & Country Club ligt even ten noorden van Assen. De golfbaan beschikt over 36 holes, ruime oefenfaciliteiten en een restaurant. Bovendien kun je overnachten aan de golfbaan. Word wakker met uitzicht op de eerste tee!

Ontdek De Drentsche Golf & Country Club

Amsterdam hogedijk golfbaan terras gezelligheid anwbgolf

Golfcentrum De Hoge Dijk

Golfcentrum De Hoge Dijk ligt op ruim 2 kilometer ten noorden van Abcoude onder de rook van Amsterdam in Noord-Holland. De golfbaan beschikt over 27 holes, ruime oefenfaciliteiten waaronder een Trackman Driving Range, een golfacademy met 8 golfleraren en een brasserie. Bovendien vind je op het terrein van De Hoge Dijk Golflounge Amsterdam én het kantoor van ANWB Golf.

Ontdek De Hoge Dijk

BENTWOUD GC 116

Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud is met 36 holes de grootste golfbaan van Zuid-Holland en ligt op ongeveer 5 kilometer van Zoetermeer. De golfbaan beschikt over ruime oefenfaciliteiten met meerdere oefengreens, veel overdekte afslagplaatsen, een golfacademy en restaurant. Jaarlijks spelen maar liefst ruim 6.000 leden van ANWB Golf een ronde bij Bentwoud. Daarmee is het één van de meestgespeelde banen onder leden van ANWB Golf.

Ontdek Golfbaan Bentwoud

Waterhindernis zaanse

De Zaanse Golfclub

De Zaanse ligt in de provincie Noord-Holland, net boven Amsterdam en in de buurt van de Zaanse Schans. De golfbaan telt een 18 holes wedstrijdbaan, oefenfaciliteiten, een golfschool en een restaurant. De Zaanse heeft het meeste water van alle golfbanen in Nederland. Er zijn eilandjes, slootjes, een groot meer en er is veel groen. Bijzonder is dat je op vijf holes afslaat van een hoge dijk met weids uitzicht over het polderlandschap.

Ontdek de Zaanse