Skip links

Leer golfen bij ANWB

Wij zijn ANWB Golf

en we helpen je een betere golfer te worden

Je kent de ANWB van natuurlijk de wegenwacht en mobiliteit, vakanties en vrije tijd. Maar de grootste vereniging van Nederland biedt onder anderen haar leden ook een golfclub. Meer dan 16 jaar geleden ontstond de behoefte bij leden van ANWB om meer aandacht aan de golfsport te besteden. In 2004 resulteerde dit in de oprichting van ANWB Golf.

Wij richten ons op de zogeheten vrije golfer. Golfers die niet lid zijn van een vaste golfclub met golfbaan. ANWB Golf verzorgt onder andere de benodigde NGF-pas voor haar leden om te kunnen golfen. Bovendien werkt het team van ANWB Golf samen met met meer dan 90 golfbanen om evenementen en voordeel te organiseren voor leden.

Jaarlijks kunnen leden van ANWB Golf meespelen met meer dan 100 wedstrijden bij diverse golfbanen. Daarnaast kunnen leden ook individuele golfrondjes spelen en gebruik maken van de kortingsafspraken. ANWB Golf is lid van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en is een zogenaamde D-club; een digitale golfclub.

Missie

Ons enthousiasme brengen we graag over aan elke golfer en aan iedereen die erover denkt te gaan golfen. Het golfspel is leuk (en wat ons betreft verslavend) als je houdt van de natuur, de buitenlucht, gezellige mensen om je heen en de wil hebt om beter in het spelletje te worden. Bij ANWB Golf werken we dagelijks samen met golfbanen, golfpro's en meer dan 30 vrijwilligers om leden vaker te laten golfen. Van een uurtje les, individueel rondje met vrienden tot gezellige wedstrijden. Het golfspel is voor iedereen.

Het is dan ook onze missie om drempels weg te halen en voor iedereen die dat wil een fijne start te bieden in de golfsport. Verbinding met andere leden dankzij onze vernieuwende golfevenementen en online platform zijn daarbij onze belangrijkste pijlers.

Enjoy the game!

Werken bij ANWB Golf

Van je hobby je beroep maken, dat wil iedereen wel. Dus als golf je passie is, grijp dan deze kans met twee handen aan! Kom werken bij de grootste en gezelligste golfclub van Nederland. Met een heerlijk kantoor, direct naast de Golflounge Amsterdam op het terrein van de Golfbaan De Hoge Dijk, ga je altijd met plezier naar je werk.

Kantoor anwb golf

Accountmanager Golfschool/Eventmanager

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken. Als Accountmanager Golfschool/Eventmanager maak je deel uit van een hecht team van 7 collega's. In deze functie ga je de golfschool van ANWB Golf naar een hoger niveau brengen en coördineer je daarnaast de diverse evenementen van ANWB Golf, waaronder onze wedstrijden en ledendagen.

Je kunt helaas niet meer reageren op deze functie.

Premium Partners

Speel op uitdagende banen met 15% korting op de standaard greenfee-tarieven. Of doe mee met onze ledendagen en wedstrijden die we organiseren op deze prachtige golfbanen.