Skip links

Love golfsport anwb

Uitslagen NGF competitie

In maart en april wordt traditiegetrouw de NGF competitie gespeeld. ANWB Golf heeft 8 competitieteams in verschillende klasses. De NGF competitie bestaat sinds 1921 voor de heren en sinds 1930 voor de dames. We blikken graag terug op de teams die aan de NGF competitie hebben meegedaan. We bedanken de teams dat ze met trots de kleuren van ANWB Golf hebben gedragen en er alles aan hebben gedaan om de winstpunten binnen te slepen.

Dames 2 ANWB Golf kampioen

Kampioen: ANWB Golf Dames 2 – 27 holes o.l.v. Linda Stuifzand

Het team is vorig seizoen 2e geworden en de verwachtingen voor het nieuwe seizoen waren hoog. Captain Linda heeft een aantal nieuwe spelers toegevoegd aan het team. Deze spelers spelen al regelmatig mee met de wedstrijden van ANWB Golf. Met deze nieuwe spelers werd het team ijzersterk en hebben ze dit jaar de overwinning in de wacht gesleept. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige overwinning! We zijn super trots op jullie.

Heren 2 ANWB Golf kampioen

Kampioen: ANWB Golf Heren 2 – 27 holes o.l.v. Paul Stroes

Het team speelt voor ANWB Golf al een tijd mee in de NGF Competitie. We zien bij jullie dat competitie en gezelligheid prima samen kunnen gaan. Tijdens de gastheerdag op de Zaanse werden alle teams voorzien van een heerlijke saté van Saté Bar Charley. Satebar Charley is de foodtruck van Amsterdam, gespecialiseerd in authentieke Indonesische sate. We verwachten veel van dit team en hopen jullie volgend seizoen in de 2e klasse te verwelkomen. Gefeliciteerd, mannen! Knap gedaan. Wij zijn trots op deze prestatie!

Dames 1 ANWB Golf

De uitslagen

Van ieder team kun je de resultaten van de NGF competitie terugvinden. De uitslagen van de ANWB Golf teams zijn als volgt:

Dames 1: Derde plek
Dames 2: Kampioen
Heren 1: Gedegradeerd
Heren 2: Kampioen
Heren 3: Gedegradeerd
Heren 4: Vierde plek
Heren 5: Vierde plek
Senioren 1: Tweede plek

Uitslagen NGF competitie

« Terug naar clubupdates

Lees ook

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  Ledendag bij De Hoge Dijk op zaterdag 20 juli

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 20 juli 2024 zijn we te gast bij De Hoge Dijk.

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  ANWB Golf Ledendag bij Golfbaan Bentwoud

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 14 september 2024 zijn we te gast bij Golfbaan Bentwoud.

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  ANWB Golf Ledendag bij De Drentsche

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 5 oktober 2024 zijn we te gast bij De Drentsche.