Skip links

ANWB GOLF PROMOTION 2

Creators Golf Cup

ANWB Golf en de Creators Golf Cup gaan samenwerken! De eerste editie van de Creators Golf Cup wordt georganiseerd op Golf Centrum De Hoge Dijk. Tijdens deze dag worden maar liefst 95 creators uitgedaagd om met 20 golf professionals de strijd aan te gaan. In 9 verschillende teams worden golf en entertainment samengebracht.

Creators Golf Cup_ANWB Golf_samenwerking

ANWB Golf werkt samen met de Creators Golf Cup

De Creators Golf Cup is een evenement waarbij 95 online creators het opnemen tegen 20 golfpro's. In 9 verschillende teams spelen zij een Texas Scramble wedstrijd. De eerste editie van de Creators Golf Cup wordt georganiseerd bij Golf Centrum De Hoge Dijk, waar ook het hoofdkantoor van ANWB Golf is gevestigd. Toeval bestaat dus niet dat ANWB Golf aangesloten is bij dit evenement.

Creators Golf Cup organisatie ANWB G Olf

Over de Creators Golf Cup

De 95 online creators die meedoen met de Creators Golf Cup, hebben stuk voor stuk hun bereik verdiend door online aanwezig te zijn. Zij creëeren content, plaatsen dit op hun sociale media, en hebben hier hun bekendheid mee verdiend. De meesten van hen zijn zo groot dat zelfs online platform YouTube Benelux is aangesloten om het evenement te ondersteunen. Zo gaan creators als Kalvijn, Akkamist en Stefan de Vries de uitdaging aan tegen golfpro's als Davey Porsius, Max Albertus en Aron Joustra. De Creators Golf Cup belooft hiermee het meest bijzondere golfevenement van het jaar te worden!

Volg de Creators Golf Cup

« Terug naar clubupdates

Lees ook

  • 2022 ANWB GOLF OPENINGSWEDSTRIJD 11

    Jouw ANWB Golf lidmaatschap in 2024

  • Win met anwb golf

    Winactie winter 2023

  • Scorekaart invullen