NGF zet golfsport in de spotlights

6 september 2016 - 07:44

De NGF is een campagne gestart om meer mensen aan het golfen te krijgen. Met de Olympische Spelen en de Olympic Experience in Den Haag achter de rug gaat de NGF verder om landelijke aandacht voor de golfsport te krijgen. Media als De Telegraaf en Omroep Max besteden in de maand september extra aandacht aan de golfsport.

De NGF wil het enthousiasme (terug)winnen van nieuwe en beginnende golfers. Het doel is om te laten zien hoe mooi, veelzijdig en toegankelijk de golfsport is. De campagne wordt ondersteund met een nieuwe promotiefilm en de website Golf.nl. Op de webpagina Zelf Golfen op Golf.nl vinden geïnteresseerden informatie over het beginnen met de golfsport. Beginnende en ervaren golfers krijgen informatie hoe ze zich kunnen verbeteren en waar ze een golfbaan in de buurt kunnen vinden.

Bekijk de film die is opgenomen bij onze Premium Partner Naarderbos.

 

Ledenadministratie

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Facebook

anwbgolf facebook messenger

 

Openingstijden

maandag 9:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 9:00 uur - 17:00 uur
woensdag 9:00 uur - 17:00 uur
donderdag 9:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 9:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Mijn lidmaatschap

Je kunt veel zaken zelf regelen via Mijn ANWB Golf.

Adres wijzigen : klik op Mijn Profiel

Golfverklaring downloaden : klik op Mijn Profiel en vervolgens op de knop Downloads.

Facturen bekijken : klik op Financieel

Lidmaatschap wijzigen of opzeggen

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume