Skip links

2022 ANWB GOLF OPENINGSWEDSTRIJD

🎙️ Fore!! ANWB Golf vernieuwt website

De website en het ledensysteem zijn gebundeld tot één website: Hèt ANWB Golf Clubhuis.

Het ANWB Golf Clubhuis is voorzien van een nieuw ontwerp en nieuwe functionaliteit. Daarnaast hebben we bepaalde onderdelen een nieuwe plek gegeven. We kunnen er veel over vertellen, maar je kunt het Clubhuis zelf ook alvast bekijken en gebruiken. Het is nog niet klaar. We hebben zelf nog heel veel ideeën. En jij misschien ook. Deel ze met ons.

Voor een optimale ervaring log je in op deze website. Je inloggegevens zijn hetzelfde als die je voor de huidige website (ledensysteem) gebruikt..

En dit komt er nog aan...

« Terug naar clubupdates

Lees ook

 • Anwbgolf juridisch

  Update website ANWB Golf

  We hebben de afgelopen tijd achter de schermen gewerkt aan een grote update van de website.

 • Win met anwb golf

  Winactie 2024

  We hebben weer een winactie voor je! Wat moet je doen? Heel simpel, beantwoord de vraag. Onder alle goede inzendingen verloten we 5x 2 tickets voor de eerste dag van het KLM Open op 20 juni 2024!

 • 2022 ANWB GOLF OPENINGSWEDSTRIJD 15

  The Road to Vesper powered by Pin High 2024

  The Road to Vesper gaat weer van start! Tot juli 2024 zullen er 16 wedstrijden plaatsvinden op verschillende golfbanen. Zoals altijd staat gezelligheid voorop, maar wordt er ook gestreden om de bovenste plek in het klassement. Dit klassement draait vooral om de eer maar er zijn wel mooie klassementsprijzen te winnen.