Jaaroverzicht 2015

25 februari 2016 - 12:35

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor ANWB Golf. Ons ledenaantal is met 10% gegroeid, we hebben zelfs ons 35.000ste lid mogen verwelkomen. Tijdens de ledendag bij het Rijk van Nunspeet hebben we deze mijlpaal uitbundig gevierd met de aanwezige leden. De hoofddirecteur van de ANWB, Frits van Bruggen, zelf ook een fervent golfer, zette het nieuwe lid van ANWB Golf in het zonnetje.

ANWB Golf is de grootste én actiefste golfclub van Nederland en daar zijn we trots op. Daarom willen we graag de belangrijkste en leukste cijfers van ANWB Golf met jullie delen. Hoeveel scorekaarten werden er vorig jaar ingevoerd en hoeveel hole-in-ones werden er geslagen? Je vindt het allemaal terug in het jaaroverzicht 2015.

Help mee om de cijfers van onze club te verbeteren en voer zoveel mogelijk qualifying en oefenkaarten in. Daarnaast ontmoeten wij jou graag bij onze evenementen. In 2016 hebben we weer veel gezellige evenementen op het programma staan. Zo organiseren we 6 ledendagen bij onze Premium Partners, hebben we een compleet wedstrijdprogramma en gaan we extra activiteiten organiseren voor beginnende golfers. Het maakt daarom niet uit welk niveau je hebt: zowel beginners als gevorderden kunnen bij onze evenementen terecht. Bij ANWB Golf ben je aan het juiste adres. Welkom bij de club!

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume