Skip links

Luchtfoto golfbaan princenbosch

Par 3 Cup

- Princenbosch

Lus: 9-holes Par-3 Baan

Op deze wedstrijd is het wedstrijdreglement van toepassing.

Uitslagen Par 3 Cup

Albatrossen
0
Eagles
0
Birdies
0
Pars
0
Makkelijkste hole
-
Moeilijkste hole
-

Alle resultaten bekijken

Speel samen met andere leden van ANWB Golf op de verlichte par 3 baan van Golfclub Princenbosch. We spelen deze dag een laagdrempelig 9 holes par 3 toernooi voor spelers van elke speelsterkte. Het maakt niet of je heel goed bent of dat je gewoon lekker ongedwongen wil spelen. We delen je in op speelsterkte dus je speelt altijd met iemand van je eigen niveau. De Par 3-baan op Golfclub Princenbosch is uitdagend voor zowel de startende als de gevorderde speler. In alle seizoenen kan ook in de avonduren gespeeld worden dankzij de professionele LED-verlichting. Ideaal om na het werk nog even een uurtje te golfen, het hele jaar door! Dat vindt u alleen op Princenbosch.

Bavelseweg 153 , Molenschot

Golfclub Princenbosch ligt in Noord-Brabant, op ongeveer 12 kilometer ten zuidoosten van Breda. De baan telt een 27 holes wedstrijdbaan, een verlichte par-3 baan, ruime en deels overdekte oefenfaciliteiten, een restaurant en een golfschool.

Jaarlijks spelen gemiddeld 119 leden van ANWB Golf een ronde bij Princenbosch. Ongeveer 70% speelt een 9 holes ronde en 30% speelt een 18 holes ronde.

Meer informatie

Alle resultaten