Skip links

Luchtfoto golfbaan princenbosch

Par 3 Cup

- Princenbosch

Lus: 9-holes Par-3 Baan

Op deze wedstrijd is het wedstrijdreglement van toepassing.

Uitslagen Par 3 Cup

Albatrossen
0
Eagles
0
Birdies
0
Pars
0
Makkelijkste hole
4
Moeilijkste hole
6

Alle resultaten bekijken

Kom je ook naar de par-3 wedstrijd bij Golfclub Princenbosch? Op 7 oktober bij Golfbaan Princenbosch in de regio Breda spelen we met een gezellige groep leden een laagdrempelige wedstrijd. We starten om 19:00 uur, dus ideaal om na een werkdag lekker te ontspannen op de golfbaan. Maar dan is het toch donker? Dat klopt, maar deze golfbaan is perfect verlicht.  We spelen voor de gezelligheid, natuurlijk zijn er kleine prijzen te winnen, maar sportiviteit staat voorop.En natuurlijk om andere leden te ontmoeten. De wedstrijd is er voor mensen die net zijn begonnen met golfen of nog niet vaak hebben gegolfd. Maar ook golfers die wel vaker spelen zijn van harte welkom om zichzelf op het korte spel te bewijzen. Je speelsterkte maakt dus niet uit, het belangrijkste is dat er een ongedwongen is.

Bavelseweg 153 , Molenschot

Golfclub Princenbosch ligt in Noord-Brabant, op ongeveer 12 kilometer ten zuidoosten van Breda. De baan telt een 27 holes wedstrijdbaan, een verlichte par-3 baan, ruime en deels overdekte oefenfaciliteiten, een restaurant en een golfschool.

Jaarlijks spelen gemiddeld 119 leden van ANWB Golf een ronde bij Princenbosch. Ongeveer 70% speelt een 9 holes ronde en 30% speelt een 18 holes ronde.

Meer informatie

Alle resultaten