Skip links

2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

ANWB Golf Ledendag bij Golfbaan Bentwoud

In 2024 organiseert ANWB Golf maar liefst 4 Ledendagen op gezellige golfbanen. Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en/of volg je een clinic naar keuze. Het leuke aan de ledendag is dat gezelligheid voorop staat. Het maakt niet uit of je een beginnend golfer of een al ervaren golfer bent. Leden, introducees en (aspirant)leden zijn allemaal welkom. Je kunt voor slechts € 24,95 deelnemen aan de ledendag met verschillende activiteiten. Bovendien ontvang je een cadeautje van ANWB Golf. Kom je ook? We zijn op zaterdag 14 september 2024 te gast bij Golfbaan Bentwoud. 🏌🏻‍♂️ 🏌🏿‍♀️

2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 49

Activiteiten

Onze ledendagen starten altijd rond 10:00 uur en duren tot ongeveer 16:00 uur. In die tijd kun je een keuze maken uit de volgende onderdelen:

 • 9-holes golfronde op de wedstrijdbaan
 • verschillende golfclinics voor gevorderde en beginnende golfers. Je hebt keuze uit het lange- of korte spel! Het aantal clinics is afhankelijk van de ruimte bij de oefenfaciliteiten en het aantal golfpro's bij de golfbaan. Voor het aantal clinics geldt dus de regel 'vol=vol'.

Zo kun je bijvoorbeeld 's ochtends een clinic volgen en in de middag een 9 holes ronde lopen. Aan het einde van je golfronde kun je je score invullen op onze website. Of je speelt alleen voor de lol. Een verplichting is er niet. ⛳

Driving range bentwoud golf anwb

Evenementen bij ANWB Golf

ANWB Golf organiseert zo'n 200 evenementen per jaar, verspreid door heel Nederland. Gezelligheid en sportiviteit staan daarbij voorop. Doordeweeks en afwisselend op zaterdag en zondag kun je ons vinden bij een golfbaan in Nederland. Zo zit er dus altijd een geschikte locatie en dag voor jou tussen.

Evenementenkalender

Ontvang een melding wanneer je definitief kunt reserveren

Geef hieronder aan met hoeveel personen je de ledendag wil bezoeken.

« Terug naar clubupdates

Lees ook

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  ANWB Golf Ledendag bij De Hoge Dijk

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 20 juli 2024 zijn we te gast bij De Hoge Dijk.

 • 2023 ANWB LEDENDAG ZAANSE GC 57

  ANWB Golf Ledendag bij De Drentsche

  Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en volg je een clinic naar keuze. Op zaterdag 5 oktober 2024 zijn we te gast bij De Drentsche.

 • Anwbgolf juridisch

  Update website ANWB Golf

  We hebben de afgelopen tijd achter de schermen gewerkt aan een grote update van de website.