Skip links

Golfersmagazine download

Alsjeblieft, je krijgt van ons een Golfers Magazine cadeau!

Wij trakteren je op een gratis editie (nr 2. 2024) van Golfers Magazine t.w.v. € 7,99. Je kunt hèt magazine voor golfend Nederland hieronder downloaden. Alsjeblieft, gratis en voor niets.

Smaakt het naar meer? Je kunt de papieren versie van het magazine 10 x per jaar op je deurmat ontvangen. Golfers Magazine biedt je een speciaal ANWB Golf welkomstaanbod. Meer informatie daarover vind je op deze pagina.

Groeten uit Amsterdam

Leuk dat je er bent. Welkom! Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Graag wil ik jou helpen om alles uit jouw golfspel te halen, of je nou puur voor de fun golft of steeds beter wil worden.

Igor Hoyng (handicap 15)

Ik werk alweer 15 jaar met veel plezier bij ANWB Golf. Ik help je graag met vragen over ons lidmaatschap, invoeren van scorekaarten, aanmelden voor een wedstrijd en natuurlijk ook met al je andere vragen. Mail of bel gerust. Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag.

Karen van de Visch (handicap 54)

We zorgen ervoor dat je met voordeel kan spelen op zoveel mogelijk banen. Mis je een golfbaan in ons aanbod? Laat het mij weten en dan ga ik voor je aan de slag.

Gerben Staal (handicap 22)

Tijdens golf ontmoet je vrienden voor het leven. Heb jij een idee hoe we nog meer golfers met elkaar kunnen verbinden? Laat het mij dan vooral weten. Wie weet kom ik je tegen tijdens een van onze evenementen en golf ik graag een ronde met je mee. Gezelligheid staat daarbij natuurlijk voorop!

Lisa Jacobs (handicap 8.4)

Voel je welkom als ANWB Golf lid. Heb je een vraag of wil je graag advies ontvangen over jouw golf carrière, neem dan gerust contact met mij op!

Sabine Kamp (handicap 54)

Stel mij je vraag over het Clubhuis (deze website dus). En ik zie je graag bij een van de vele events die we organiseren.

Niels van Graas | hcp 39.8

Deze website is met liefde gemaakt in Amsterdam, Arnhem, Bussum en Den Haag. Je vindt hier de wijzigingen en updates van het Clubhuis. Heb je tips, suggesties of opmerkingen? Mail het ons!