Ondersteuning ANWB Golf app

Sinds 13 januari 2020 ondersteunt ANWB Golf de Apple iOS app en Google Android app niet meer. Beide apps zijn niet langer beschikbaar in de Apple App store en Google Play store.

Leden die de apps gebruiken kunnen sinds 20 januari 2020 gebruikmaken van de ledenomgeving van ANWB Golf via: https://leden.anwbgolf.nl. Voor de aangepaste ledenomgeving van ANWB Golf maken we gebruik van de nieuwste techniek op het gebied van website ontwikkeling. Daarom is het niet langer nodig om specifieke Android als iPhone apps te ontwikkelen en toch dezelfde gebruikerservaring te bieden. Dankzij deze nieuwe techniek kunnen we de ledenomgeving technisch makkelijker onderhouden zodat je direct kunt rekenen op de nieuwste features zonder de app te updaten. 

ANWB Golf Ledenomgeving als app installeren

De ANWB Golf Ledenomgeving is een zogeheten Progressive Web App. Een simpele uitleg voor deze technische term is: een website gebruiken als app zonder de functionaliteit van een app te verliezen. Het nieuwe ANWB Golf Clubhuis kun je niet downloaden in de Apple App Store of Google Play store, maar installeer je op een andere manier.

Lees hier de instructies voor het installeren van de ledenomgeving als app voor Apple iPhone.

Lees hier de instructies voor het installeren van de ledenomgeving als app voor een Android smartphone.

 

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume