Skip links

RVN baan 2

Extern golfevenement

Ryder Cup 2024

- Het Rijk van Nijmegen

Lus: Nijmeegse Baan

Dit evenement wordt niet door ANWB Golf georganiseerd. Informeer bij de golfbaan naar het wedstrijdreglement en voorwaarden.

Op zaterdag 31 augustus vindt alweer de 10e editie van de Ryder Cup plaats. Graag maken wij er met jou een feestelijke dag van op Golfbaan het Rijk van Nijmegen.

20 Teams van #Het Rijk Golf nemen het in deze spannende (wed)strijd op tegen 20 teams van ANWB Golf. De stand na 9 edities is 5-4 voor #Het Rijk Golf.

Wie wordt de winnaar van deze jubileum editie? Jij kunt met jouw golfpartner het verschil maken.

Programma
v.a 09.00 uur : Ontvangst op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
10.30 uur : Shotgun start 18-holes Ryder Cup | Nijmeegse Baan
v.a. 15.30 uur : Feestelijke borrel en prijsuitreiking

Naast de spannende Ryder Cup zijn er ook leuke individuele uitdagingen in de baan en staat ook deze wedstrijddag weer garant voor een gezellige, ongedwongen en volledig verzorgde golfdag.

Wedstrijdvorm ParTee10
Iedere flight bestaat uit een team van twee leden van #Het Rijk Golf en een team van twee leden van ANWB Golf die allen hun eigen bal spelen. De spelvorm is individueel stableford.

Per hole worden de stableford scores van de twee spelers per team opgeteld. Na 18 holes tellen de beste 10 stableford teamscores per team. De maximale handicap voor deze wedstrijd is 36. Voor meer informatie bekijk het wedstrijdreglement.

Arrangement
Het tarief voor deelname aan deze Ryder Cup bedraagt € 160,- per team van twee leden van ANWB Golf. Het wedstrijdarrangement bestaat uit:

  1. 18-holes greenfee;
  2. Koffie of thee met wat lekkers bij de ontvangst;
  3. Een goodiebag met lunchpakket;
  4. Twee drankjes tijdens de borrel;
  5. Rijkelijk gevulde borrelplank.

Inschrijven
Neem jij deze uitdaging aan? Meld je dan nu aan samen met een lid van ANWB Golf, waarmee je een ijzersterk team vormt. Alleen inschrijven?

Dan zoeken wij een goede match voor op basis van beschikbaarheid, de kosten bedragen dan € 80,- p.p. voor ANWB Golf leden.

Graag tot ziens op zaterdag 31 augustus 2024 op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Postweg 17 , Groesbeek

Het Rijk van Nijmegen is gelegen ten oosten van Nijmegen, bijna tegen de grens met Duitsland aan. De golfbaan is onderdeel van het Rijk Golfbanen. Met 45 holes zijn er in totaal zes 18-holes luscombinaties te spelen. Daarnaast heeft de golfbaan ruime oefenfacilteiten, een golfschool, een restaurant en een golfschool met 4 golfprofessionals.

Jaarlijks spelen gemiddeld 907 leden van ANWB Golf een ronde bij Het Rijk van Nijmegen. Ongeveer 35% speelt een 9 holes ronde en 65% speelt een 18 holes ronde.

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Postweg 17, Groesbeek