Skip links

Amelisweerd golfclub utrecht anwb

Doe ook mee!

Old Grand Dad - golfdag voor golfende grootvaders

- Amelisweerd

Lus: 18 holes

Op deze wedstrijd is het wedstrijdreglement van toepassing.

€70,- voor leden
€75,- voor niet-leden

Old Grand Dad - golfdag voor golfende grootvaders ma, 22 jul. 2024, 10:00 uur - Amelisweerd

Beste golfende grootvader, heb jij zin in een uitdagende dag golfen op een prachtige baan? Doe dan mee aan ons speciale golfevenement op 22 juli 2024 op de prachtige golfbaan van Amelisweerd. Samen met Stichting Old Grand Dad en Golfclub Amelisweerd mogen we je een heel mooi evenement aanbieden.

👉🏼 Voor een zeer scherpe prijs van slechts €70 krijg je:

  • een gastvrije ontvangst met onbeperkt koffie, thee en één heerlijke pastel de nata om de dag goed te beginnen
  • een greenfee voor 18 holes
  • een Oosters buffet, inclusief nasi, kippendijen in satésaus en gehaktballetjes in pittige saus – een perfecte afsluiting van een gezellige dag op de baan
  • een wedstrijdtafel, gesponsord door ANWB Golf en Stichting Old Grand Dad.

Waarom meedoen?

Dit evenement is meer dan alleen een dag golf. Het is een kans om te netwerken met mede-golfers en tegelijkertijd iets terug te doen. Tijdens het evenement krijg je de mogelijkheid om donateur te worden van Stichting Old Grand Dad. Zo dragen we samen bij aan het ondersteunen van jongeren met beperkingen door middel van sport en beweging.

Strijd mee voor de titel Golfende Grootvader 2024

Sportiviteit en gezelligheid staan centraal tijdens dit evenement. Uiteraard valt er ook iets te winnen. We reiken prijzen uit aan de 1e en de 2e plaats per categorie op basis van Stableford puntentelling. Hoe laag of hoog je handicap ook is, je maakt altijd kans op een prijs. Deelnemers die donateur zijn of worden, en met een handicap t/m 36, maken kans om deel te nemen aan de landelijke finale. Die wordt op 12 augustus gespeeld op de baan van de Amsterdamse Golfclub.

Alleen voor mannen?

Deze wedstrijd is een initiatief van Stichting Old Grand Dad. De naam verklapt het al een beetje, alleen mannen (die grootvaders zijn) kunnen deelnemen, sorry grootmoeders 😬.

Een prachtige baan, scherp tarief en een goede daad—wat wil je nog meer? We hopen jou te zien op 22 juli voor een onvergetelijke dag golf!

Wij zijn Stichting Old Grand Dad 

"Sla een balletje voor Jongeren met een Beperking: Golf Jij mee om hun Dromen Waar te Maken?"

Bij Stichting Old Grand-Dad (OGD) zetten wij ons met hart en ziel in voor jongeren tot 30 jaar die te maken hebben met één of meerdere beperkingen. Ons doel? Hen de vreugde van sport, beweging en spel bieden. Golf staat centraal in al onze activiteiten en speelt een cruciale rol bij het werven van donateurs.

Onze Impact

Dankzij de inzet van ruim 6.000 golfende grootvaders en 150 toegewijde vrijwilligers hebben wij sinds onze oprichting 50 jaar geleden een indrukwekkende 3 miljoen euro opgehaald. Deze fondsen worden direct ingezet om talloze projecten te ondersteunen die sportieve activiteiten mogelijk maken voor jongeren met beperkingen. Lees meer in ons jaarbericht.

Hoe Wij Werken

OGD is actief aanwezig bij clubwedstrijden en organiseert daarnaast regiofinales en een landelijke finale, waarmee we in totaal zo'n 130 golfevenementen per jaar bereiken. Bij elke wedstrijd is een OGD-ambassadeur, of consul, aanwezig. Deze consuls, zoals Rijk Bitter bij onze Midweek-wedstrijden, spelen een cruciale rol. Zij begeleiden niet alleen de wedstrijden, maar zijn ook actief in het werven van nieuwe donateurs.

Doe Mee

Word onderdeel van onze gemeenschap van golfende grootvaders en draag bij aan een wereld waarin jongeren met beperkingen ook kunnen genieten van de kracht van sport. Jouw steun maakt het verschil. Doe mee met de wedstrijd bij Amelisweerd op 22 juli a.s. of doneer direct om onze jonge sporters te helpen hun dromen waar te maken.

Met vriendelijke groet,

Jan de Vries – Voorzitter OGD
Rijk Bitter – Consuls OGD bij ANWB Golf

Inschrijven

Je kan je inschrijven van tot en met

Deze spelers gaan

  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Mereveldseweg 7 , Utrecht

Golfclub Amelisweerd ligt onder de rook van Utrecht en is daarmee één van de meest centraal gelegen golfclubs in Nederland. De golfclub telt een 18 holes wedstrijdbaan, een 9 holes par 3/4 baan, een driving range met ruime oefenfaciliteiten, een clubhuis met golfshop en restaurant en een golfschool met 4 golfprofessionals.

In 2020 hebben 798 leden van ANWB Golf een ronde gespeeld bij Amelisweerd. 63% van onze leden speelde een 9 holes ronde en 37% speelde een 18 holes ronde.

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Mereveldseweg 7, UTRECHT