Skip links

RVN baan 1

Herfstcup Strokeplay #Het Rijk Golf & ANWB Golf

- Het Rijk van Nijmegen

Lus: Nijmeegse baan 18 holes

Uitslagen Herfstcup Strokeplay #Het Rijk Golf & ANWB Golf

Albatrossen
0
Eagles
0
Birdies
0
Pars
0
Makkelijkste hole
-
Moeilijkste hole
-

Alle resultaten bekijken

Op zaterdag 29 oktober 2022 is het tijd voor een sportieve uitdaging: Het Rijk Golf organiseert de Herfstcup op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Een 18-holes wedstrijd met als spelvorm Strokeplay die wordt gespeeld op de Nijmeegse Baan (1-18).

De wedstrijd wordt gespeeld in 2 handicapcategorieën:

  1. hcp. 0 tot 18.4
  2. hcp. 18.5 tot 26.5

Leden van #Het Rijk Golf en ANWB Golf binnen deze handicapcategorieën zijn van harte welkom om deel te nemen!

Per hole geldt voor iedere speler een maximale score van 2x par plus 1 (par 3=7, par 4=9 en par 5=11). Bij het bereiken van dit aantal slagen moet de bal worden opgenomen. Voor het overige verwijzen wij naar het wedstrijdreglement. Voor deze Herfstcup hebben wij weer een leuk prijzenpakket per categorie.

Inschrijven

De Herfstcup op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen kent een exclusief karakter en biedt ruimte aan een gelimiteerd aantal deelnemers. Zorg dus dat je snel inschrijft! De maximale handicap voor deze wedstrijd is 26.5.

Wedstrijdreglement

Het Wedstrijdreglement Strokeplay is van toepassing.

Postweg 17 , Groesbeek

Het Rijk van Nijmegen is gelegen ten oosten van Nijmegen, bijna tegen de grens met Duitsland aan. De golfbaan is onderdeel van het Rijk Golfbanen. Met 45 holes zijn er in totaal zes 18-holes luscombinaties te spelen. Daarnaast heeft de golfbaan ruime oefenfacilteiten, een golfschool, een restaurant en een golfschool met 4 golfprofessionals.

Jaarlijks spelen gemiddeld 907 leden van ANWB Golf een ronde bij Het Rijk van Nijmegen. Ongeveer 35% speelt een 9 holes ronde en 65% speelt een 18 holes ronde.

Meer informatie

Alle resultaten