Skip links

Roest restaurant benthuizen bentwoud anwb

Extern golfevenement

ANWB Golf Ledendag bij Golfbaan Bentwoud

- Golfbaan Bentwoud

Lus: 9 holes

€24,95 voor leden

ANWB Golf Ledendag bij Golfbaan Bentwoud za, 14 sep. 2024, 10:00 uur - Bentwoud

In 2024 organiseert ANWB Golf maar liefst 4 Ledendagen op gezellige golfbanen. Tijdens de ledendagen golf je 9 holes en/of volg je een clinic naar keuze. Het leuke aan de ledendag is dat gezelligheid voorop staat. Het maakt niet uit of je een beginnend golfer of een al ervaren golfer bent. Leden, introducees en (aspirant)leden zijn allemaal welkom. Je kunt voor slechts € 24,95 deelnemen aan de ledendag met verschillende activiteiten. Bovendien ontvang je een cadeautje van ANWB Golf. Kom je ook? We zijn op zaterdag 14 september te gast bij Golfbaan Bentwoud. 🏌🏻‍♂️ 🏌🏿‍♀️

Activiteiten

Onze ledendagen starten altijd om 10:00 uur en duren tot ongeveer 16:00 uur. In die tijd kun je een keuze maken uit de volgende onderdelen:

  • 9-holes golfronde op de wedstrijdbaan
  • verschillende golfclinics voor gevorderde en beginnende golfers. Je hebt keuze uit het lange- of korte spel! Het aantal clinics is afhankelijk van de ruimte bij de oefenfaciliteiten en het aantal golfpro's bij de golfbaan. Voor het aantal clinics geldt dus de regel 'vol=vol'.

Zo kun je bijvoorbeeld 's ochtends een clinic volgen en in de middag een 9 holes ronde lopen. Aan het einde van je golfronde kun je je score invullen op onze website. Of je speelt alleen voor de lol. Een verplichting is er niet. ⛳

Boslaan 3 , Benthuizen

Premium Partner Golfbaan Bentwoud is met 36 holes de grootste golfbaan van Zuid-Holland en ligt op ongeveer 5 kilometer van Zoetermeer. De golfbaan beschikt daarnaast over ruime oefenfaciliteiten met meerdere oefengreens, veel overdekte afslagplaatsen, een golfacademy met 8 golfleraren en restaurant.

Jaarlijks spelen gemiddeld 6.454 leden van ANWB Golf een ronde bij Bentwoud. Ongeveer 83% speelt een 9 holes ronde en 17% speelt een 18 holes ronde.

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Boslaan 3, Benthuizen