Skip links

LINKS VALLEY GC 3

18 holes The Links Valley

- The Links Valley

Lus: 18 holes South

Op deze wedstrijd is het wedstrijdreglement van toepassing.

Uitslagen 18 holes The Links Valley

Albatrossen
0
Eagles
0
Birdies
0
Pars
0
Makkelijkste hole
12
Moeilijkste hole
6

Alle resultaten bekijken

Speel je gezellig mee op een van de mooiste golfbanen die Nederland rijk is? Op zaterdag 11 maart spelen we een 18 holes wedstrijd op Links Valley die terecht genoteerd staat in de top-50 van 's werelds beste 9 holes banen. Waanzinnige hoogteverschillen, pure zandgrond, ruig heidelandschap en 18 unieke, uitdagende holes in het hart van de Veluwe.

We ontvangen je met koffie en je krijgt van ons een tegoed voor een mandje driving range ballen. Na je kop koffie sla je nog even in op de driving range en oefen je op de putting green. Daarna zorg je dat je op tijd bij de starthole staat. Daar ontmoet je je flightgenoten en ga je samen de baan in.

De wedstrijden van ANWB Golf staan bekend om de laagdrempeligheid. We spelen niet voor de grote prijzen, het gaat ons om de gezelligheid. En het maakt niet uit met welke handicap je speelt. Hoewel het handig is als je wel een beetje een balletje kunt slaan. Ben je nog niet helemaal zeker of deze wedstrijd bij je past? Bel of mail ons even, we helpen je.

Na de laatste hole vul je je scorekaart in en ga je met je flightgenoten naar het mooie restaurant van Links Valley. Samen nuttig je een drankje en voer je de scores online in. Zodra alle scores bekend zijn verzorgt de wedstrijdorganisatie de prijsuitreiking.

Ben je overtuigd?

Schrijf je dan in. Na je inschrijving ontvang je ongeveer 7 dagen voorafgaand aan de wedstrijd nog een reminder van ons. Een paar dagen later vind je de startlijst en jouw starttijd op deze wedstrijdpagina.

Er wordt gespeeld in drie categorieën

  1. categorie A (hcp 4.5 - 26.4) stableford
  2. categorie B (hcp 26,5 - 36) stableford
  3. categorie C (hcp 37 - 54) stableford

Prijzentafel

Deze prijzentafel wordt mogelijk gemaakt door ANWB Golf.

Jhr. dr. C.J. Sandbergweg 117 , Ermelo

The Links Valley is de eerste zogeheten reversible golfbaan van Europa en is gelegen in Ermelo.

Jaarlijks spelen gemiddeld 839 leden van ANWB Golf een ronde bij The Links Valley. Ongeveer 79% speelt een 9 holes ronde en 21% speelt een 18 holes ronde.

Meer informatie

Alle resultaten