Skip links

Oefengreen putten amsterdam golf

Opfriscursus: 1 dag cursus mét baanles.

Meerdere data

Duur: 1 dagen

€89,- voor leden
€99,- voor niet-leden

Inschrijven

Opfriscursus: 1 dag cursus mét baanles. Meerdere data

Ben je een tijdje uit het golf geweest en wil je weer beginnen? Of ben je net begonnen en wil je graag je basis nog wat versterken voordat je er zelfstandig tegenaan gaat? Dan is deze cursus ideaal voor jou! In 1 dag worden alle slagen behandeld, wordt je theorie bijgespijkerd en ga je de baan in met één van onze PGA Professionals. Zo ben je er weer helemaal klaar voor als je zelfstandig de baan in wilt. Zekerheid is namelijk essentieel voor goed golfspel, en dat is uiteindelijk natuurlijk wat we allemaal willen!

Highlights

 • Inclusief baanles!
 • € 10,- ledenvoordeel

De Hoge Dijk , Amsterdam Zuidoost

Abcouderstraatweg 46
1105 AA Amsterdam Zuidoost

Lessen opbouw

 • Lesduur: 6 uur

  10:00 – Begin cursus

  We beginnen de dag met het kennismaken met de PGA Professional en de rest van de groep en het doornemen van het dag programma.

  10:00 – 13:00 – Les op de drivingrange

  Hier wordt alle belangrijke slagen behandeld door de pro. Je krijgt les in putten, chippen, lange slagen en we nemen de bunker uiteraard ook mee.

  13:00 – 14:00 – Lunch in de Brasserie

  Na de 3 uur les heb je 1 uur pauze om even bij te komen en wat te eten. Tijdens de lunch zal de professional ingaan op onderdelen van de theorie.

  14:00 – 16:00 – Baanles

  Je gaat een baan lopen met de professional om wat je net geleerd hebt toe te passen in de baan. Zo kan je het de volgende keer weer met alle zekerheid zelf!

  16:00 – Einde cursus

  Om 16:00 ben je klaar met de cursus en zal er een korte nabespreking zijn. Mocht je nog vragen hebben over een vervolg cursus of lessen is dit het moment om het aan de pro te vragen!

Schrijf je nu in!

Deze cursus wordt aangeboden door De Hoge Dijk Amsterdam. Bekijk de actuele lesdata en schrijf je in op de website van Golfacademy De Hoge Dijk.

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Abcouderstraatweg 46, Amsterdam Zuidoost