ANWB Golf Herfstbeker 2015

12 november 2015 - 10:06

Zondag 1 november 2015 werd weer, tussen zomer en winter in, de traditionele Herfstbeker van ANWB Golf gehouden. Dit jaar werd de Herfstbeker wederom gehouden bij onze Premium Partner Golfbaan Naarderbos.

FullSizeRender

De Herfstbeker is een teamwedstrijd o.b.v. Four Ball, Better Ball. Deze wedstrijdvorm wordt per 4 spelers gespeeld. De vierbal bestaat uit 2 teams van elk 2 spelers. Ieder speelt zijn eigen bal echter de score van de beste speler van het team telt en wordt dus genoteerd. De handicap wordt verrekend op basis van 3/4. 

In totaal startte 66 deelnemers in een 2-teestart op lus A en B. De weersomstandigheden waren uiterst moeilijk door de dichte mist waardoor het op sommige momenten moeilijk was om je bal te zien landen. De afwisseling van mist en zonneschijn zorgde ook voor spectaculaire beelden. 

IMG 0699

De winnaars van deze Herfstbeker 2015 zijn het team van Arno Kamphuis (25.6) en Brian Ploeg (33.0) met 40 punten en Ed van Zuylen (16.6) en Rob Klaasse Bos (19.3) met 39 punten o.b.v. 3/4 handicapverekening. Er werd gespeeld om de eer en de daarbij behorende vermelding op de Herfstbeker Trofee. Jullie namen staan inmiddels gegraveerd op de beker en hopelijk zijn jullie volgend jaar aanwezig om de eer te verdedigen.

ed herfstbeker

Door het uiterst moeilijke golfweer bleken de baancondities erg lastig voor het deelnemersveld en werd een CBA vastgesteld van -4 / RO. (wisselbeker). Inmiddels heeft de Herfstbeker zijn vast plek op onze thuisbasis in Hoofddorp ingenomen.

De scores van alle deelnemers zijn te vinden bij de klassementen en uitslagen op de website van ANWB Golf.

Hopelijk heeft iedereen veel plezier gehad in het spelen van deze wedstrijd. Wij bedanken iedereen voor de aanwezigheid en en hopen iedereen snel weer te zien bij één van de winterwedstrijden van ANWB Golf. 

De Jumbo Golf Wintertour bestaat uit 10 wedstrijden op verschillende unieke locaties. Bij Wintertour locaties is het nagenoeg zeker dat er op zomergreens gespeeld kan worden, onder qualifying condities. De landelijke Jumbo 18 Holes Wintertour is uitermate geschikt voor golfers in iedere speelklasse die willen golfen op verschillende golfbanen. Ook niet ANWB Golf leden kunnen zich inschrijven voor de golfwedstrijden.

 

ANWB Golf

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume