Golfbaan Martensplek

€ 3,- greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Martensplek

1 golfbaan, 18 holes

Golfbaan Martensplek is opgericht in 1991 en in 2008 heeft de NGF de A-Status verleend. De baan is vernoemd naar de familie die vroeger eigenaar was van dit Drentse gebied, dat omgeven is door een prachtige natuur met vele bossen en vennen.

De baan wordt omgeven door het natuurgebied de Goudplevier. De baan heeft een parkachtig karakter, met veel boeiende waterpartijen en schitterende vergezichten. Acuratesse en precisie zijn een must, ogenschijnlijk niet moeilijk, maar het vraagt het uiterste van de speler.

Op de driving range (met dubbele vloer) en de 9-holes par 3 baan kan naar hartenlust geoefend worden. Het clubhuis heeft een gezellig en ongedwongen sfeertje. Voor een overnachting staan hele mooie kamers tot uw beschikking.

Adres Haarweg 22, Tiendeveen

Telefoon 0528 331 380

E-mail Receptie@martensplek.nl

Website www.martensplek.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Martensplek

Greenfeekorting

  € 3,-  

€ 3,- korting op de geldende 18 holes greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfbaan Martensplek

Golfbaan Martensplek op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume