Golfbaan Tespelduyn

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Tespelduyn

1 golfbaan, 9 holes

Op slechts een paar minuten afstand van het strand, te midden van de drukke Randstad, ligt het Landgoed Tespelduyn. Het is een oase van rust en sportieve ontspanning. Een plek waar culinair veel te genieten valt.

Dankzij de prachtige ligging - met een niet te evenaren uitzicht op de bollenvelden - is het Landgoed bovendien bijzonder geschikt voor intieme en uitbundige feesten en productieve bedrijfsbijeenkomsten. Een verblijf op Landgoed Tespelduyn zal u altijd bijblijven!

De prachtige 9-holes golfbaan doet het hart van elke golfliefhebber sneller kloppen. Maar wilt u nog vertrouwd raken met deze populaire sport, dan kunt u bij ons, onder leiding van een golfprofessional, ook een clinic volgen. Tespelduyn heet iedereen van harte welkom voor een lunch, diner, een klassieke High Tea of gewoon een kop koffie met een smakelijke appelpunt. Ook een High Wine en een High Beer behoren tot de vele culinaire mogelijkheden. Als u Landgoed Tespelduyn bezoekt, wilt u er helemaal niet meer weg.

 

Awards

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn is onderscheiden met het gouden certificaat van Green Key.

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Bovendien is het restaurant van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn onderscheiden met de titel "Beste vergaderlocatie van Nederland".

tespelduyn 2de prijsRecommendedbeste vergaderlocatie nederland

Adres Tespellaan 53, Noordwijkerhout

Telefoon 0252-241333

E-mail info@tespelduyn.nl

Website www.tespelduyn.nl/home

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Tespelduyn

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Gratis 3 Lake balls & 3 bitterballen

gratis Lake Balls  

Deze maand geniet je van 10% korting op een rondje 9-holes of 18-holes golfen en krijg je 3 Lake Balls en 3 bitterballen cadeau. Wil je gebruik maken van de aanbieding? Reserveer dan snel. Over...

Meer informatie

Beoordelingen over Golfbaan Tespelduyn

Golfbaan Tespelduyn op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume