Golf & Country Club Hoenshuis

Golf & Country Club Hoenshuis

1 golfbaan, 18 holes

Aan de rand van het Limburgse Heuvelland, op enkele minuten rijden vanaf Heerlen en Maastricht, ligt de prachtige golfbaan van Golf & Country Club Hoenshuis. De baan is oorspronkelijk als parkbaan ontworpen door golfbaanontwerper Baron Paul Rolin en werd in 2011 grondig onder handen genomen. De 18-holes uitdagende golfbaan wordt geaccentueerd door bomen, grootse waterpartijen en strategisch geplaatste bunkers. De baan past uitstekend in het glooiende landschap en met een Course Rating van 136 is Hoenshuis uitdagend te noemen. Deze hoge rating houdt verband met de lengte van de baan en de uitdagende indeling van de holes, die veelal om course management vragen. Bekijk de video's hieronder voor een impressie van hole 9 en 14.

golfbaan hoenshuis heerlen limburg

Restaurant Clubhouse

Het restaurant Clubhouse met een uitstekende keuken, is gelegen in een eeuwenoude carré-hoeve. Ervaar de beste tradities van de Limburgse gastvrijheid.

hoenshuis clubhouse limburg

 

Videoimpressies Hole 9 en 14

Hoenshuis heeft van alle holes een animatie gemaakt. Bekijk hieronder de video's van hole 9 en 14. De animaties van alle holes bekijk je hier.

 

Impressie Hole 9

 

Impressie Hole 14

Adres Hoensweg 17, Voerendaal

Telefoon +31 45 575 3300

E-mail info@hoenshuis.nl

Website www.hoenshuis.nl

Beoordelingen over Golf & Country Club Hoenshuis

Golf & Country Club Hoenshuis op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume