ANWB Golf 18-holes wedstrijd (Gelpenberg)
leden € 41,-  

ANWB Golf 18-holes wedstrijd (Gelpenberg)

zaterdag 02 mrt 2019 - zaterdag 02 mrt 2019, Golfbaan de Gelpenberg

Prijs voor leden€ 41,-

Prijs voor niet leden€ 46,-

Starttijd10:30

Holes18

Handicap0-54

Inclusief koffieontvangt en gratis driving range ballen

ANWB Golf organiseert jaarlijks wedstrijden bij diverse mooie golfbanen in Nederland. Er wordt gespeeld op golfbanen waar zo veel mogelijk op zomergreens gespeeld kan worden. Onze wedstrijden zijn zeer geschikt voor golfers die het leuk vinden om in een gezellige omgeving met gelijkgestemden te golfen. Ook niet ANWB Golf leden kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijden. 

We spelen zaterdag 2 maart bij de Gelpenbergh. Je kunt je inschrijven voor deze losse wedstrijd of je kunt met ANWB Golf spelen op de Gelpenbergh en op de Drentsche en dan slapen in de Golflodge. 2 topbanen en overnachting voor € 169,-.

Inclusief overnachting bij de Golf Lodge?
Ga met ANWB Golf mee naar Drenthe, speel op 2 topbanen en verblijf in de Golf Lodge op de golfbaan. We spelen op zaterdag 2 maart bij De Gelpenberg (leading courses 8.2) en gaan daarna naar de De Drentsche G&CC (leading courses 7.9). Je verblijft in de Golf Lodge op de golfbaan.

Inclusief
18 holes greenfee De Gelpenberg (zaterdag)
18 holes greenfee De Drentsche G&CC (zondag)
Koffieontvangst
Overnachting Golf Lodge (zaterdagnacht)
Dagplate als diner
Wedstrijdleiding (min. 15 deelnemers)


Kijk hier voor het speciale arrangement (inclusief daghap, ontbijtbuffet en overnachting in de Golflodge) bij De Drentsche.

Golfbaan de Gelpenberg

Golfbaan de Gelpenberg

Drentse Golfclub “De Gelpenberg” bestaat sinds 1970 en is de oudste golfclub van Drenthe. De golfbaan ligt in een fraai en rustgevend Drents bos- en heide landschap net...

Meer over Golfbaan de Gelpenberg

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume