Skip links

Oefengreen putten amsterdam golf

Extern golfevenement

Women’s Golf Day 2024 – empowered by ANWB Golf

- De Hoge Dijk

Lus: 9 holes

Dit evenement wordt niet door ANWB Golf georganiseerd. Informeer bij de golfbaan naar het wedstrijdreglement en voorwaarden.

Dinsdag 4 juni 2024 staat in het teken van de golfvrouw. Het is Women’s Golf Day, en jij kunt deel uitmaken van een wereldwijde beweging! Meer dan 880 golflocaties in 80 landen doen mee. Ook in Nederland is GolfVrouw van de partij op Golfbaan de Hoge Dijk in Amsterdam.

Dit kun je verwachten

Tijdens deze golfdag speel je 9 holes op de grote baan. Dit is dé dag waarop we elkaar ontmoeten, ervaringen delen, en vooral veel plezier hebben. Vorig jaar was het een daverend succes. Dit evenement is alleen toegankelijk voor GolfVrouw Premium members én/of ANWB Golf leden!

Het programma

10.00 uur: ontvangst in het clubhuis van golfbaan de Hoge Dijk te Amsterdam. Je ontvangt hier alle info voor de golfronde & mooie give-aways van ANWB Golf.

Koffie en thee en gezonde koek

10.50 uur tot 11.50 uur: dubbele tee start. Er wordt op 2 lussen gestart, zodat iedereen tegelijk aan het spelen is! Tevens ontvang je vooraf je starttijd zodat je niet onnodig hoeft te wachten totdat je mag starten.

Vanaf 14.00 uur: binnenkomst alle flights

Ca. 15.00 uur: tijdens de lunch doen wij de prijsuitreiking van Women’s Golf Day 2024

Daarna hebben we nog een hele leuke verrassing voor je in petto

16.00 uur Einde Women’s Golf Day 2024

Abcouderstraatweg 46 , Amsterdam Zuidoost

Premium Partner Golfcentrum De Hoge Dijk ligt op ruim 2 kilometer ten noorden van Abcoude onder de rook van Amsterdam in Noord-Holland. De golfbaan beschikt over 27 holes, ruime oefenfaciliteiten waaronder een Trackman Driving Range, een golfacademy met 8 golfleraren en een brasserie.

Jaarlijks spelen gemiddeld 3.028 leden van ANWB Golf een ronde bij De Hoge Dijk. Ongeveer 80% speelt een 9 holes ronde en 20% speelt een 18 holes ronde.

Leden krijgen 15% Premium Partnerkorting op de greenfee.

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Abcouderstraatweg 46, Amsterdam Zuidoost