Skip links

Roest restaurant benthuizen bentwoud anwb

Extern golfevenement

PAR-tee Skihut

- Golfbaan Bentwoud

Lus: 9 holes

Dit evenement wordt niet door ANWB Golf georganiseerd. Informeer bij de golfbaan naar het wedstrijdreglement en voorwaarden.

Golfbaan Bentwoud organiseert op 13 januari 2024 de PAR-Tee 'Skihut'. Je golft een gezellige 9 holes ronde en aansluitend is er een borrel en diner in Restaurant Roest.

Je speelt een individueel stableford over 9-holes. De spelers hebben zich buiten de piste begeven en hierdoor zijn er lawines ontstaan. Drie holes zijn onder de sneeuw verdwenen en tellen niet mee voor het eindresultaat. Welke dat zijn hoor je pas achteraf!

Dit kun je verwachten

Je meld je aan bij de receptie. Je speelt 9-holes op de grote baan. Welke dat wordt, hangt af van het aantal deelnemers. Er zijn verschillende lussen geblokt om allemaal ongeveer gelijk te starten en te eindigen, zodat iedereen tegelijkertijd in het restaurant aankomt voor een drankje en het diner. Bij binnenkomst na de golfronde word je ontvangen in Gasthof Roest voor een gezellige winterborrel en heerlijk diner.

Iedereen is welkom! Ben je geen golfer? Uiteraard kun je deze dag ook alleen komen genieten van de borrel en het diner, je betaalt dan € 27,00 p.p.

Het programma

  • Vanaf 13:00 uur aanmelden bij de receptie
  • ca. 14:00 uur Start 9-holes wedstrijd in spelvorm 3 ondergesneeuwde holes
  • Vanaf 16.00 uur binnenkomst eerste spelers, aanvang borrel en prijsuitreiking
  • 18.00 uur aanvang diner

Boslaan 3 , Benthuizen

Premium Partner Golfbaan Bentwoud is met 36 holes de grootste golfbaan van Zuid-Holland en ligt op ongeveer 5 kilometer van Zoetermeer. De golfbaan beschikt daarnaast over ruime oefenfaciliteiten met meerdere oefengreens, veel overdekte afslagplaatsen, een golfacademy met 8 golfleraren en restaurant.

Jaarlijks spelen gemiddeld 6.454 leden van ANWB Golf een ronde bij Bentwoud. Ongeveer 83% speelt een 9 holes ronde en 17% speelt een 18 holes ronde.

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Boslaan 3, Benthuizen