Skip links

Roest restaurant benthuizen bentwoud anwb

Extern golfevenement

PAR-Tee: Niet-In-Oktoberfest

- Golfbaan Bentwoud

Lus: 12-holes baan

Dit evenement wordt niet door ANWB Golf georganiseerd. Informeer bij de golfbaan naar het wedstrijdreglement en voorwaarden.

Golfbaan Bentwoud organiseert op 11 november het Niet-In-Oktoberfest. Je golft een gezellige 9 holes ronde en aansluitend is er een diner in Restaurant Roest met een Duits tintje.

Dit kun je verwachten

Bij het aanmelden bij de receptie ontvang je een Duitse snack met bijpassend drankje om de wedstrijd mee door te komen. Je speelt 9-holes op de grote baan. Welke dat wordt, hangt af van het aantal deelnemers. Er zijn verschillende lussen geblokt om allemaal ongeveer gelijk te starten en te eindigen, zodat iedereen daarna tegelijkertijd aan lange tafels het Oktoberfest kan vieren.

Geniet van een drankje, muziek en gezelligheid en uiteraard van het Oktoberfest diner in Restaurant Roest.

Iedereen is welkom! Ben je geen golfer? Uiteraard kun je deze dag ook alleen komen genieten van de borrel en het diner, je betaalt dan € 27,00 p.p.

Het programma

  • Vanaf 13:30 uur aanmelden bij de receptie
  • ca. 14:00 uur Start 9-holes wedstrijd op de grote baan
  • Vanaf 16.30 uur bier, bites en prijsuitreiking
  • 18.00 uur aanvang Oktoberfest diner

Boslaan 3 , Benthuizen

Premium Partner Golfbaan Bentwoud is met 36 holes de grootste golfbaan van Zuid-Holland en ligt op ongeveer 5 kilometer van Zoetermeer. De golfbaan beschikt daarnaast over ruime oefenfaciliteiten met meerdere oefengreens, veel overdekte afslagplaatsen, een golfacademy met 8 golfleraren en restaurant.

Jaarlijks spelen gemiddeld 6.454 leden van ANWB Golf een ronde bij Bentwoud. Ongeveer 83% speelt een 9 holes ronde en 17% speelt een 18 holes ronde.

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Boslaan 3, Benthuizen