Skip links

Apres Ski3 14 januari 2023 bentwoud anwb

Extern golfevenement

PAR-Tee: Après Ski

- Golfbaan Bentwoud

Lus: 9-holes Kleine Baan

Wintersporten doe je op zaterdag 14 januari 2023 bij Golfbaan Bentwoud tijdens de PAR-Tee: Après Ski!

Roetsj door het Bentwoud voor een verfrissend rondje golf. Kom je buiten de piste? Kijk dan uit voor lawinegevaar met alle gevolgen van dien! Bij binnenkomst word je ontvangen in Gasthof Roest met een warme glühwein en aansluitend geniet je van de après-ski en een Tiroler diner.

We spelen individueel stableford over 9-holes. Maar.... vanwege de lawines zijn er drie holes onder de sneeuw verdwenen en die tellen niet mee voor het eindresultaat. Welke dat zijn hoor je pas achteraf!

Prijs is inclusief 9 holes golf, welkomstdrankje en bijpassende hapjes bij binnenkomst en een uitgebreid Tiroler diner in Restaurant Roest. Kom je alleen culinair genieten of heb je een rondekaart? Dan betaal je € 29,50

Boslaan 3 , Benthuizen

Premium Partner Golfbaan Bentwoud is met 36 holes de grootste golfbaan van Zuid-Holland en ligt op ongeveer 5 kilometer van Zoetermeer. De golfbaan beschikt daarnaast over ruime oefenfaciliteiten met meerdere oefengreens, veel overdekte afslagplaatsen, een golfacademy met 8 golfleraren en restaurant.

Jaarlijks spelen gemiddeld 6.454 leden van ANWB Golf een ronde bij Bentwoud. Ongeveer 83% speelt een 9 holes ronde en 17% speelt een 18 holes ronde.

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Boslaan 3, Benthuizen