Skip links

Parkbaan zaanse golf

Extern golfevenement

Jubileum wedstrijd De Zaanse

- De Zaanse

Lus: 9 holes

Dit evenement wordt niet door ANWB Golf georganiseerd. Informeer bij de golfbaan naar het wedstrijdreglement en voorwaarden.

Tijdens deze gezellige wedstrijd, speciaal bedoeld voor jou als "beginnende golfer", maak je op een gezellige manier kennis met de golfsport. Deze speciale wedstrijd staat in het teken van het jubileum. Je speelt in een flight van 4 personen en je speelt in de spelvorm 'greensome'. Je kan je kaart dus niet inleveren om jouw handicap te verlagen. Heb je een handicap tussen 36-54? Dan kun je je nu inschrijven voor deze wedstrijd.

Prijzen
Er zijn bij deze wedstrijd ook leuke prijzen te winnen.

Greensome

De wedstrijd wordt gespeeld in de vorm van een greensome. Je speelt dan in teams van 2 spelers. Je slaat beide een bal af. Daarna kies je een van de twee golfballen om mee verder te spelen. Je slaat vanaf dan om en om tot je hebt uitgeholed. Heb je een handicap tussen 36-54? Dan kun je je nu inschrijven voor deze wedstrijd.

Tarief
ANWB Golf lid: € 25,- (af te rekenen bij de receptie van De Zaanse)

Inschrijven

Je kunt je tot donderdag 20 juli 2023 inschrijven via rabbits@zaansegolfclub.nl.

Zuiderweg 68 , Wijdewormer

De Zaanse ligt in de provincie Noord-Holland, net boven Amsterdam en in de buurt van de Zaanse Schans. De golfbaan telt een 18 holes wedstrijdbaan, oefenfaciliteiten, een golfschool en een restaurant.

Jaarlijks spelen gemiddeld 813 leden van ANWB Golf een ronde bij Zaanse. Ongeveer 44% speelt een 9 holes ronde en 56% speelt een 18 holes ronde.

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Zuiderweg 68, Wijdewormer