Skip links

Putting green golf bentwoud anwb

Extern golfevenement

Golf4Taai Benefietwedstrijd

- Golfbaan Bentwoud

Lus: 9 holes

Dit evenement wordt niet door ANWB Golf georganiseerd. Informeer bij de golfbaan naar het wedstrijdreglement en voorwaarden.

Op vrijdag 29 september organiseert Golfbaan Bentwoud, samen met Stichting Taai, de Golf4Taai Benefietwedstrijd. De volledige opbrengst van deze golfdag gaat rechtstreeks naar Stichting Taai. Deze stichting zet zich in voor de bestrijding van taaislijmziekte. Tijdens de Golf4Taai Benefietwedstrijd kun je samen met je vrienden, familie of collega's deelnemen aan een 9-holes shotgun wedstrijd. Gedurende de golfdag word je verwend met heerlijke hapjes op de baan. Na afloop van de wedstrijd volgt een gezellige borrel en aansluitend een diner. Tijdens de dag maak je kans op mooie prijzen, en natuurlijk geniet je van de omgeving van Golfbaan Bentwoud.

Programma

13.00: ontvangst
14.10: deelnemers begeven zich naar de starthole
14.30: start shotgun
16.45: terugkomst eerste deelnemers
16.45: start borrel
18.30: start diner
20.15: prijsuitreiking
20.25: dessert
20.30: afsluiting

Inschrijfgeld

Je kunt deelnemen aan de Golf4Taai Benefietwedstrijd als team (flight) van 4 spelers voor een inschrijfgeld van €700,- per flight. Individuele inschrijvingen zijn ook mogelijk voor €175,- per persoon. Je wordt dan bij andere spelers in een flight ingedeeld.

Stichting Taai

Taaislijmziekte is een ongeneeslijke ziekte die voornamelijk de longen en de spijsvertering aantast, met name bij kinderen en jongvolwassenen. Op dit moment is de levensverwachting voor taaislijmpatiënten beperkt tot slechts 50 jaar. Hoewel er vooruitgang wordt geboekt in de medische wetenschap, vormt geld nog altijd een grote uitdaging in het vinden van een geneesmiddel.

Golfbaan Bentwoud heeft besloten dit belangrijke doel te steunen en roept jou op om deel te nemen aan de Golf4Taai Benefietwedstrijd. Samen kunnen we geld inzamelen voor Stichting Taai en de taaie strijd tegen Taaislijmziekte ondersteunen.

Boslaan 3 , Benthuizen

Premium Partner Golfbaan Bentwoud is met 36 holes de grootste golfbaan van Zuid-Holland en ligt op ongeveer 5 kilometer van Zoetermeer. De golfbaan beschikt daarnaast over ruime oefenfaciliteiten met meerdere oefengreens, veel overdekte afslagplaatsen, een golfacademy met 8 golfleraren en restaurant.

Jaarlijks spelen gemiddeld 6.454 leden van ANWB Golf een ronde bij Bentwoud. Ongeveer 83% speelt een 9 holes ronde en 17% speelt een 18 holes ronde.

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Boslaan 3, Benthuizen