Skip links

Ned igm golf5 W13

Extern golfevenement

ANWB Golf toernooi bij Best Western Hotel Slenaken

Lus: Birdland Course - 2e 9 holes

Van 7 tot 10 september organiseert ANWB Golf in Limburg voor haar leden een golftoernooi met verblijf in Slenaken met prachtig uitzicht over de omgeving. We spelen dit toernooi op 3 topbanen. We beginnen in eigen land op International Golf Maastricht, een afwisselende en grensoverschrijdende baan met 13 holes in Nederland en 5 in België. Daarna spelen we twee dagen op de 36-holesbaan Henri-Chapelle in België.

ANWB Golf toernooi

  • 3 nachten junior suite | halfpension (4-gangendiner)
  • 2 x lunchpakket
  • 3 x wijnarrangement met 3 glazen wijn, thee en koffie
  • 1 x toernooileiding ANWB Golf incl. prijzentafel
  • 1 greenfee International Golf Maastricht
  • 1 greenfee Henri-Chapelle - Charlemagne
  • 1 greenfee Henri-Chapelle - Viviers

Extra informatie

De wedstrijdleiding is in handen van ANWB Golf. Het minimum aantal deelnemers is 18, het maximum aantal 22. Voor dit toernooi geldt minimaal hcp 36.

Over het hotel

Best Western Hotel Slenaken ligt middenin het Limburgse heuvellandschap aan de rand van het plateau van Heyenrath en op een hoogte van 220 meter. Het hotel biedt uitzicht over het pittoreske dorpje Slenaken, de Gulp Vallei en België. Het is de ligging die dit hotel mede interessant maakt voor een afwisselende golfvakantie.

International Golf Maastricht

International Golf Maastricht is een grensoverschrijdende baan met 13 holes in Nederland en 5 in België. Het clubhuis is gelegen op de Dousberg vanwaar je een mooi uitzicht hebt over de greens. Het natuurlijke hoogteverschil en de vele waterpartijen maken International Golf Maastricht tot een uitdaging.

Henri-Chapelle - Viviers

De spectaculaire parklandbaan Viviers van Henri-Chapelle is goed onderhouden en panoramisch gelegen aan de rand van de Ardennen, omringd door bomen, hagen en velden. In een oase van rust vormen de veelal (sterk) glooiende fairways en kleine greens een echte uitdaging met prachtige vergezichten.

Henri-Chapelle - Charlemagne

De baan Charlemagne van Henri-Chapelle is aanzienlijk korter dan de zusterbaan Viviers. Charlemagne ligt in een geheel open parcours. De uitdaging zit met name in de hoogteverschillen en diepe bunkers. Door het geaccidenteerde terrein en de korte holes heb je wel wat techniek nodig om een goede score binnen te brengen.