Skip links

Amsterdam hogedijk golfbaan terras gezelligheid anwbgolf

Extern golfevenement

ANWB Golf Ledendag bij De Hoge Dijk

- De Hoge Dijk

Lus: 9 holes

€24,95 voor leden

ANWB Golf Ledendag bij De Hoge Dijk za, 20 jul. 2024, 09:30 uur - De Hoge Dijk

Kom ook naar onze ledendag bij De Hoge Dijk op 20 juli 2024. Tijdens de ledendag speel je voor slechts €24,95 een 9 holes rondje en/of volg je een clinic naar keuze. Bovendien ontvang je een cadeautje van ANWB Golf. Het leuke aan de ledendag is dat gezelligheid voorop staat. Het maakt niet uit of je een beginnend golfer of een al ervaren golfer bent. Leden, introducees en (aspirant)leden zijn allemaal welkom. Kom je ook? 🏌🏻‍♂️ 🏌🏿‍♀️

Activiteiten

Onze ledendagen starten altijd om 10:00 uur en duren tot ongeveer 16:00 uur. In die tijd kun je een keuze maken uit de volgende onderdelen:

  • 9-holes golfronde op de wedstrijdbaan
  • verschillende golfclinics voor gevorderde en beginnende golfers. Je hebt keuze uit het lange- of korte spel! Het aantal clinics is afhankelijk van de ruimte bij de oefenfaciliteiten en het aantal golfpro's bij de golfbaan. Voor het aantal clinics geldt dus de regel 'vol=vol'.

Zo kun je bijvoorbeeld 's ochtends een clinic volgen en in de middag een 9 holes ronde lopen. Aan het einde van je golfronde kun je je score invullen op onze website. Of je speelt alleen voor de lol. Een verplichting is er niet. ⛳

Abcouderstraatweg 46 , Amsterdam Zuidoost

Premium Partner Golfcentrum De Hoge Dijk ligt op ruim 2 kilometer ten noorden van Abcoude onder de rook van Amsterdam in Noord-Holland. De golfbaan beschikt over 27 holes, ruime oefenfaciliteiten waaronder een Trackman Driving Range, een golfacademy met 8 golfleraren en een brasserie.

Jaarlijks spelen gemiddeld 3.028 leden van ANWB Golf een ronde bij De Hoge Dijk. Ongeveer 80% speelt een 9 holes ronde en 20% speelt een 18 holes ronde.

Leden krijgen 15% Premium Partnerkorting op de greenfee.

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Abcouderstraatweg 46, Amsterdam Zuidoost