Skip links

NUNSPEETSE GC 59

Extern golfevenement

#9 holes bij Het Rijk

- Het Rijk van Nunspeet

Lus: 9 holes

Dit evenement wordt niet door ANWB Golf georganiseerd. Informeer bij de golfbaan naar het wedstrijdreglement en voorwaarden.

Speciaal voor golfers met een handicap tussen 36 en 54 organiseert #Het Rijk een 9 holes tour. De speeldagen staan bekend om de gezellige en sportieve sfeer. Meedoen is belangrijker dan winnen. Deze wedstrijd is perfect voor jou als je nog niet zo lang og niet zo vaak golft en je het leuk vindt om andere, gelijkgestemde, golfers te ontmoeten.

Hoe ziet de dag eruit?

13.00 - 14.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en lokale lekkernij

vanaf 14.00 uur: Start wedstrijd op de 1e tee Oost

vanaf 16.00 uur: Binnenkomst met drankje en aansluitend prijsuitreiking

Het arrangement omvat naast de ontvangst met koffie/thee en lokale lekkernij, greenfee (incl. korting), een ballenticket voor de driving range en een drankje met bitterballen bij binnenkomst.

De 9-holes wedstrijden

De wedstrijden starten vanaf de 1e tee. Ongeveer een week voor de wedstrijd ontvang je jouw starttijd. De spelvorm is individueel stableford en deze wedstrijden tellen mee voor het 9-holes overall klassement. Per wedstrijd zijn er leuke prijzen te winnen voor de beste scores en voor uitdagingen in de baan.

Plesmanlaan 30 , Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet ligt in Gelderland, tussen Harderwijk en Zwolle. De baan telt een 27-holes wedstrijdbaan, ruime oefenfaciliteiten, een restaurant en een golfschool.

Jaarlijks spelen gemiddeld 1.238 leden van ANWB Golf een ronde bij Het Rijk van Nunspeet. Ongeveer 39% speelt een 9 holes ronde en 61% speelt een 18 holes ronde.

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Plesmanlaan 30, NUNSPEET