Skip links

Golfclub zeegersloot alpenaandenrijn

Golfclub Zeegersloot

Golfclub Zeegersloot

Golfclub Zeegersloot ligt op ruim 5 kilometer vanaf Alphen aan den Rijn in de provincie Zuid-Holland. De golfbaan beschikt over 27 holes en een uitgebreid oefencentrum met verlichte driving range, oefenholes en bunkers.

De 18 holes Griend-Heuvelbaan en 9 holes par-3 Parkbaan liggen te midden van een bijzonder fraai natuurgebied en β€˜on top of that’ sla je op de Heuvelbaan af op een van de hoogste punten van het Groene Hart: ruim 17 meter boven zeeniveau.

Jaarlijks spelen gemiddeld 765 leden van ANWB Golf een ronde bij Golfclub Brunssummerheide. Ongeveer 56% speelt een 9 holes ronde en 44% speelt een 18 holes ronde.

Op deze golfbaan geldt helaas geen ANWB Golf ledenvoordeel.

De wedstrijdbaan is verdeeld in de Griendbaan en de Heuvelbaan. Aan de noordzijde ligt de Griendbaan gesitueerd in een polderlandschap. Deze Griendbaan kent veel waterhindernissen, zowel frontaal als lateraal, die de speler dwingen tot zorgvuldig course management. Aan de zuidzijde ligt de Heuvelbaan gesitueerd in een heuvellandschap met behoorlijke hoogteverschillen. De Heuvelbaan vraagt minder van de speler dan de Griendbaan, maar kent enkele verhoogde greens en blinde slagen naar de green. Het verschil in karakter van beide banen betekent voor veel spelers een uitdaging.

Golfclub Zeegersloot

Kromme Aarweg 5
2403 NB Alphen aan den Rijn
Nederland

Golfclub zeegersloot alpenaandenrijn

Plus- en minpunten

  • Geen ANWB Golf ledenvoordeel

Faciliteiten

18 holes

Par 3/4

Driving Range (verlicht)

Putting green

Chipping green

Golflessen

Handicart

Buggys

golfshop

Koude drank

Warme drank

Borrelhapjes

Lunch

Diner

Gemiddelde scores ANWB Golf spelers

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Kromme Aarweg 5, 2403 NB, Alphen aan den Rijn, Nederland