Skip links

Golfen helmond stippelberg
Stippelberg

Golfbaan Stippelberg ligt in de gemeente Gemert-Bakel, ten noordoosten van Helmond. De golfbaan telt een 18 holes wedstrijdbaan, een 9 holes par-3/4 baan, oefenfaciliteiten, restaurant en een golfschool. In 2013 werd Golfbaan Stippelberg verkozen tot de beste golfbaan van Nederland.

Jaarlijks spelen gemiddeld 260 leden van ANWB Golf een ronde bij Stippelberg. Ongeveer 30% speelt een 9 holes ronde en 70% speelt een 18 holes ronde.

18 Holes golfbaan

Golfbaan Stippelberg ligt net ten zuiden van het gelijknamige natuurgebied. De golfbaan dankt zijn naam mede aan de oude stuifduinen die als stippels in het oorspronkelijk landgoed kenmerkend aanwezig waren en op de golfbaan zijn aangebracht.

De golfbaan staat bekend als een inland linkscourse. Door de hardere zandgrond is de baan bijna het hele jaar goed te bespelen op zomergreens. Door de vele bunkers is het voor de ervaren golfer noodzakelijk om tactisch te spelen en wordt het course management op de proef gesteld. Voor de beginnende golfer zal het een nieuwe ervaring met golfen zijn, waarbij wat extra golfballen in de tas niet overbodig zijn. De hoge roughs en waterpartijen zullen voor elke golfer een van de grootste uitdagingen zijn tijdens een ronde op Golfbaan Stippelberg.

9 holes par-3/4 golfbaan

Als je je korte spel wilt oefenen, kun je goed terecht op de 9 holes par-3/4 baan. Deze baan is ook qualifying te spelen en is dus uitstekend voor de golfers die hun eerste ronde willen lopen om handicap 54 te halen.

De naam Stippelberg

De Stippelberg dankt zijn naam aan de vele stuifduintjes (stippels) in het landschap van natuurgebied "landgoed de Stippelberg" in de gemeente Gemert- Bakel.

Stippelberg

Hooizak 7
5761 RZ Bakel
Nederland

Golfen helmond stippelberg

Plus- en minpunten

 • 18-holes wedstrijdbaan
 • 9-holes par 3/4 baan
 • Gastvrij voor greenfeespelers
 • Gratis parkeren
 • Buitenterras met uitzicht op de golfbaan
 • Unieke baan om gespeeld te hebben
 • de 18 holes wedstrijdbaan is niet eenvoudig voor de beginnende golfer

Faciliteiten

18 holes

Par 3/4

Driving Range

Oefenbunker

Putting green

Waterpunten in de baan

Toiletpunten in de baan

Chipping green

Golflessen

Kleedkamer

Trolleys

Buggys

Handicart

Clubs te huur

Gratis parkeren

Koude drank

Warme drank

Lunch

Borrelhapjes

Diner

Gemiddelde scores ANWB Golf spelers

Golf Academy Stippelberg

Bij de Golf Academy van Golfbaan Stippelberg werken drie golfprofessionals, die in zowel groeps- als privΓ©lessen lesgeven. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een lespakket van 3 maanden, of een kennismakingsles inboeken. In overleg met de pro wordt altijd een passend programma gemaakt. Meer informatie vind je op de website van Golf Academy Stippelberg.

Alle opleidingen

Deals bij Stippelberg

 • Golfen helmond stippelberg
  Aanbieding
  10% greenfeekorting

  Speel een rondje op deze inland links course en een van Nederlands mooiste golfbanen

  Stippelberg, Bakel

  Leden krijgen 10% korting op de greenfee.

Alle deals

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Hooizak 7, 5761 RZ, Bakel, Nederland