Skip links

Pitch putt met vrienden golf anwb

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen. Dit maakt Pitch&Putt Golf uniek, want ook zonder golfervaring, mag je er golfen. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze β€˜kleine’ afstanden, is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

De golfbaan

Pitch&Putt Golf Rhoon is een echte β€˜bosbaan’ met veel hoogteverschillen, grote waterpartijen en zichtlijnen over de Oude Maas. De baan bestaat uit verschillende delen die elk verdeeld worden door bossages. De baan is voor een ieder een uitdaging en heeft veel leuke elementen.

Zowel voor beginnende als ervaren spelers is deze afwisselende golfbaan een ware uitdaging. De beginner kan prima kennismaken met de golfsport, terwijl de ervaren golfer op deze baan perfect zijn kortere slagen kan oefenen.

Pitch&Putt Golf Rhoon is een onderdeel van recreatiegebied IJsselmonde en is een toevoeging aan het al bestaande Abel. grand cafΓ© restaurant. Aan de jachthaven van Rhoon en met uitzicht over de Oude Maas is dit een prachtige locatie op een steenworp afstand van Rotterdam. Abel. Grand cafΓ© restaurant heeft een informele, trendy maar warme ambiance, wat plaats biedt aan gezelschappen van 2 tot 400 personen.

Geen kledingvoorschriften
Iedereen kan Pitch&Putt Golf spelen, dus kom zoals je bent. Zorg wel voor sportschoenen of gewone schoenen zonder profiel en kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Ballen, clubs en scorekaarten leen je van de baan. Ook een korte instructie van de regels en de belangrijkste technieken is bij de prijs inbegrepen.

Pitch & Putt Rhoon

Albrandswaardsedijk 194
3172 XB Poortugaal

Pitch putt met vrienden golf anwb
Telefoon

Openingstijden

Pitch&Putt Rhoon is het gehele jaar open van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur. (laatste starttijd rond 20.00 uur)

Plus- en minpunten

 • Pitch & Putt is voor iedereen
 • GVB is niet verplicht
 • 9 holes speel je in 1,5 uur
 • 18 holes speel je in 2,5 uur
 • Lengte van de holes varieert tussen de 30 en 90 meter

Faciliteiten

18 holes

Koude drank

Warme drank

Lunch

Diner

Borrelhapjes

Deals bij Pitch & Putt Rhoon

 • Pitch putt met vrienden golf anwb
  Aanbieding
  10% greenfeekorting

  Pitch & putt bosbaan met veel hoogteverschillen

  Pitch & Putt Rhoon, Poortugaal

  10% korting op de standaard Greenfee tarieven van maandag t/m donderdag

Alle deals

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Albrandswaardsedijk 194, 3172 XB, Poortugaal,