Skip links

Kameryck pitch putt golf

Pitch & Putt Golf Kameryck (Woerden)

Pitch & Putt Golf Kameryck (Woerden)

Buitenplaats Kameryck ligt op ongeveer 29 kilometer vanaf Utrecht in het Groene Hart. Deze Pitch & Putt golfbaan bestaat uit 18 holes en is ideaal als je als golfer met niet-golfers wil spelen. Of, als je aan je korte spel wil werken.

Je speelt Pitch&Putt Golf op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen. Als je bij Buitenplaats Kameryck Pitch&Putt komt spelen, krijg je 2 uur speeltijd (ongeveer 18 holes).

Groepen groter dan 5 personen spelen volgens het Texas Scramble systeem: je speelt met verschillende teams van maximaal 4 personen tegen elkaar. Iedereen slaat af en het spel wordt vervolgd bij de β€˜beste bal’. Dit komt het spelplezier en de speelsnelheid ten goede. Het is een ideale manier om het groepsgevoel te bevorderen en ook minder geoefende spelers kunnen goed meekomen in deze spelvorm. Voor al die mensen is er nu Pitch&Putt Golf.

De golfbaan van Pitch&Putt Golf Buitenplaats Kameryck ligt in een omgeving met weilanden, brede sloten, oude boerderijen, plassen met waterlelies en wuivende rietkragen. Na het spelen geniet je van een hapje en een drankje op het terras of in het restaurant. Ontdek de eigentijdse keuken met mooie ecologische en streekeigen producten.

Bekijk de Pitch & Putt arrangementen op de website van Buitenplaats Kameryck.

Pitch & Putt Golf Kameryck (Woerden)

Oortjespad 3
3471 HD Kamerik
Nederland

Kameryck pitch putt golf

Faciliteiten

18 holes

Koude drank

Warme drank

Borrelhapjes

Lunch

Diner

Gratis parkeren

Deals bij Pitch & Putt Golf Kameryck (Woerden)

 • Kameryck pitch putt golf
  Aanbieding
  10% greenfeekorting

  Rondje Pitch & Putt in een groene omgeving

  Pitch & Putt Golf Kameryck (Woerden), Kamerik

  10% korting op de standaard Greenfee tarieven van dinsdag t/m donderdag

Alle deals

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Oortjespad 3, 3471 HD, Kamerik, Nederland

buitenplaats_kameryck