Skip links

Pitch putt met vrienden golf anwb
Pitch & Putt Golf Molenhoek

Golfbaan Molenhoek ligt op ongeveer 10 kilometer van Nijmegen en ligt in de buurt van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Molenhoek is een Pitch & Putt baan en dus ideaal als je als golfer met niet-golfers wil spelen. Of, als je aan je korte spel wil werken.

Een geldige handicap (54 of lager) is dus niet nodig. Iedereen kan de beginselen van het spel en het slaan in enkele minuten leren. De kortste hole is 35 meter en de langste 70 meter. Het spelen van 9 holes duurt ongeveer anderhalf uur. Over een volle ronde van 18 holes speel je 2,5 tot 3 uren. Een goede speler heeft maximaal drie slagen nodig per hole, een beginner heeft meestal een paar slagen meer nodig. Golf je nog niet? Dan is Pitch & Putt de manier om te bekijken of deze sport bij je past.

De Pitch & Putt golfbaan in Molenhoek ligt in het schitterende bosrijke gebied op de grens van Gelderland en Limburg. Op een steenworp afstand ligt de bekende Mookerheide en de Maas met haar vertakking naar Plasmolen. Natuur, rust en ruimte zijn de kernwoorden van deze baan.

Zorg voor sportieve kleding

Zorg wel voor sportschoenen of gewone schoenen zonder hakken en kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Ballen, clubs en scorekaarten leen je bij de baan. Ook een korte instructie van de regels en de belangrijkste technieken zijn bij de prijs inbegrepen.


Pitch & Putt Golf Molenhoek

Lierweg 2c
6584 DC Molenhoek
Nederland

Pitch putt met vrienden golf anwb

Faciliteiten

Deals bij Pitch & Putt Golf Molenhoek

 • Pitch putt met vrienden golf anwb
  Aanbieding
  10% greenfeekorting

  Verrassende 18 holes pitch & putt golfbaan met leuke hoogteverschillen

  Pitch & Putt Golf Molenhoek, Molenhoek

  Leden krijgen 10% korting op de greenfee.

Alle deals

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Lierweg 2c, 6584 DC, Molenhoek, Nederland