Skip links

Pitch putt golfbaan bussloo apeldoorn

Multi Fun Bussloo – Pitch&Putt

Multi Fun Bussloo – Pitch&Putt
Word lid of login

Pitch & Putt Golf Bussloo ligt op ongeveer 10 kilometer vanaf Apeldoorn en 14 kilometer vanaf Deventer. Pitch & Putt Golf Bussloo is een 27 holes par-3 golfbaan en is gelegen op ruim 6 hectare bosrijk en heuvelachtig gebied, waarin op zeer natuurlijke wijze glooiingen en waterpartijen zijn aangebracht. De golfbaan is ideaal als je als golfer met niet-golfers wil spelen. Of, als je aan je korte spel wil werken. Iedereen is welkom en een GVB is niet nodig.

De 27 verschillende holes bieden waterpartijen, heuvels, bomen, struiken en schuine greens. Het parcours loopt door de bossen van Bussloo.

De beste par-3 golfbaan van Nederland!

Pitch&Putt Bussloo was volgens de Golfers’ Choice Awards 2016 van Leadingcourses.com de beste par-3 golfbaan van Nederland. In 2020 werd deze Pitch&Putt baan uitgeroepen tot 3e mooiste van Nederland. Ook werd de 2e prijs behaald in de categorie ‘Beste prijs/kwaliteit verhouding’.

Bussloo is in 2009, 2010 en 2011 de gastheer geweest van de Dutch Open. De materialen zijn zelfs bij de prijs inbegrepen. Na afloop van een heerlijke ronde geniet je op het prachtige terras van het uitzicht over het meer van Bussloo. Je kunt op Bussloo ook prima terecht voor vergaderingen en/of bedrijfspresentaties, eventueel in combinatie met een clinic.

Multi Fun Bussloo – Pitch&Putt

Withagenweg 17
7384 SB Wilp

Pitch putt golfbaan bussloo apeldoorn

Plus- en minpunten

  • 27 Holes par-3/4 baan
  • Hapje en drankje in het clubhuis
  • Iedereen kan en mag golfen, ook zonder geldig handicapbewijs
  • Parkeren kost € 3,- per voertuig

Faciliteiten

27 holes

golfshop

Clubs te huur

Koude drank

Warme drank

Lunch

Borrelhapjes

Diner

Gemiddelde scores ANWB Golf spelers

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Withagenweg 17, 7384 SB, Wilp,

multi.fun.bussloo