Skip links

Brabant golf countryclub

Golf- en Countryclub Midden-Brabant

Golf- en Countryclub Midden-Brabant

Golfbaan Midden-Brabant ligt ongeveer 15 kilometer onder Tilburg en 34 kilometer ten westen van Eindhoven, bijna tegen de Belgische grens aan. De golfbaan telt een 18-holes wedstrijdbaan, een 9 holes pitch en putt baan, deels overdekte oefenfaciliteiten, een restaurant en een golfschool.

Jaarlijks spelen gemiddeld 222 leden van ANWB Golf een ronde bij Midden-Brabant. Ongeveer 41% speelt een 9 holes ronde en 59% speelt een 18 holes ronde.

18 holes Golfbaan

Door de ligging in het typische Brabantse landschap, heeft Golfbaan Midden-Brabant ook een typerend karakter die hoort bij deze omgeving. De golfbaan is aangelegd op het landgoed De Utrecht en is waarschijnlijk een van de laatste golfbanen die op een dergelijk landgoed is aangelegd.

De golfbaan staat in de boeken bekend als een parkbaan en de holes zijn aangelegd langs veel natuurlijke elementen. Bospartijen zorgen er mede voor dat het zowel voor de beginnende als de meer ervaren golfer tactisch spelen wordt.

Oefenfaciliteiten

Op de driving range kan je terecht op de 10 overdekte- 14 buitenafslagplaatsen, oefenbunker en oefengreens. Je hoeft je niet eerst te melden bij de receptie, met je pinpas kan je namelijk ballen tappen en kan je direct aan de slag. Om je korte spel te oefenen kan je ook een ronde lopen op de 9-holes pitch en putt baan. Deze kan je vooraf reserveren door te bellen naar de golfbaan.

Horeca

Gelegen aan Golfbaan Midden-Brabant tegen het historische Landgoed De Utrecht vind je het gezellige Boshuys Klein Utrecht. Daar kun je terecht voor bourgondische lunches en diners en een gezellige borrel.

Golf- en Countryclub Midden-Brabant

Dunsedijk 1
5085 ND Esbeek
Nederland

Brabant golf countryclub

Plus- en minpunten

 • 18 holes wedstrijdbaan
 • 9 holes par 3 baan
 • Buitenterras met uitzicht op de golfbaan
 • Geen omgevingsgeluid
 • Gastvrij voor greenfeespelers
 • Gratis parkeren
 • Geen toiletmogelijkheden in de baan
 • Bij drukte is de parkeerplaats snel vol

Faciliteiten

18 holes

Par 3/4

Gratis parkeren

Golflessen

Kleedkamer

Driving Range

Oefenbunker

Putting green

Chipping green

Trolleys

Buggys

Handicart

Clubs te huur

Koude drank

Warme drank

Lunch

Borrelhapjes

Diner

Gemiddelde scores ANWB Golf spelers

Golfschool Midden-Brabant

Bij Golfschool Midden-Brabant is het mogelijk om kennis te maken met golf, of om te starten met golf. Een kennismakingsles kan je boeken door middel van een clinic. Daarna kan je ervoor kiezen om in 3 maanden tijd je handicap 54 te halen. In deze tijd leer je alle facetten van het golfspel, waardoor je echt klaar bent om daarna op elke golfbaan te golfen. Meer informatie vind je op de website van Golfschool Midden-Brabant.

Alle opleidingen

Deals bij Golf- en Countryclub Midden-Brabant

 • Brabant golf countryclub
  Aanbieding
  10% greenfeekorting

  Spelen op een landgoed in een typisch Brabants landschap

  Golf- en Countryclub Midden-Brabant, Esbeek

  Leden krijgen 10% korting op een 18-holes greenfee.

Alle deals

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Dunsedijk 1, 5085 ND, Esbeek, Nederland