Skip links

Bergvliet landgoed golf
Landgoed Bergvliet

Langoed Golfbaan Bergvliet ligt in Oosterhout, in de buurt van Breda. De baan telt een 18-holes wedstrijdbaan, een 9-holes par 3 baan, ruime oefenfaciliteiten, een restaurant en een golfschool.

Jaarlijks spelen gemiddeld 562 leden van ANWB Golf een ronde bij Bergvliet. Ongeveer 52% speelt een 9 holes ronde en 48% speelt een 18 holes ronde.

Het landgoed waarop de golfbaan is gevestigd kent een lange historie. Al sinds de Middeleeuwen wordt het landgoed genoemd en heeft sindsdien allerlei verschillende bestemmingen gehad.

De 18-holes wedstrijdbaan heeft een zandgrond, waardoor de baan bijna het gehele jaar te spelen is op zomergreens. Je mag op de wedstrijdbaan spelen als je minimaal handicap 54 hebt. Door de bomen langs de fairway is het een uitdaging voor de longhitters om de afslag op de fairway te houden. Door de waterpartijen en de harde wind op sommige holes, is het ook voor de beginnende golfer een test om course management te oefenen.

Op de par 3 baan van Golfbaan Landgoed Bergvliet kan je als beginner je spel oefenen voordat je je handicap 54 haalt. Voor spelers met een handicap lager dan 36 is deze lus ook qualifying te spelen.

De driving range is deels overdekt en heeft 42 afslagplaatsen. Als je wilt oefenen, hoef je je niet eerst te melden bij de receptie. Je kan met je pinpas een mandje golfballen halen om af te slaan en je kan dus meteen aan de slag. Ook voor de andere oefenfaciliteiten zoals de oefenbunker en putting- en chippinggreen hoef je niet extra te betalen. Omdat alle oefenfaciliteiten verlicht zijn, kan je ook in de avond je spel oefenen.

Landgoed Bergvliet

Salesdreef 2
4904 SW Oosterhout (Nb)
Nederland

Bergvliet landgoed golf

Plus- en minpunten

 • 18-holes wedstrijdbaan
 • 9-holes par 3 baan
 • Gastvrij voor greenfeespelers
 • Buitenterras met uitzicht op de golfbaan
 • Gratis parkeren
 • Weinig parkeerplaatsen

Faciliteiten

18 holes

Par 3/4

Driving Range (verlicht)

Oefenbunker

Chipping green

Putting green

Trolleys

Buggys

Kleedkamer

Golflessen

Gratis parkeren

Clubs te huur

Koude drank

Warme drank

Lunch

Borrelhapjes

Diner

Gemiddelde scores ANWB Golf spelers

Golfschool Golfbaan Landgoed Bergvliet

De golfschool van Golfbaan Landgoed Bergvliet heeft 3 golfprofessionals. Volgens het 9-stappenplan van de NGF geven zij in groepsverband of privΓ© les. Meer informatie vind je op de website van Golfschool Golfbaan Landgoed Bergvliet.

Alle opleidingen

Deals bij Landgoed Bergvliet

 • Bergvliet landgoed golf
  Aanbieding
  10% greenfeekorting

  Golfen in een landelijk decor van een Brabants landgoed

  Landgoed Bergvliet, Oosterhout (Nb)

  Als lid krijg je 10% korting op de greenfee.

Alle deals

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Salesdreef 2, 4904 SW, Oosterhout (Nb), Nederland