Skip links

Kingsgolf

Kingsgolf is een indoor golf locatie waar je je spel kunt oefenen op een golfsimulator. Kingsgolf is gelegen in Soest, in de provincie Utrecht.

Kingsgolf combineert gezelligheid met sportiviteit. Je hebt keuze uit 4 bays met een Trackman simulator. Elke simulator heeft een scherm van zo'n 5 meter breed. Zo heb je dus een unieke indoor golf beleving. Je kunt hier met je vrienden of familie terecht om een balletje te slaan, of om serieus te trainen als de driving range op je eigen club gesloten is. Vind je het fijn om zeker te weten dat je lessen kunt volgen in de periode dat de golfbaan dicht is, of vind je het fijn om indoor je les te kunnen volgen? Dan zijn er drie golfpro's beschikbaar bij Kingsgolf die je helpen bij het golfspel.

Zo werkt het

Kingsgolf met het Trackman systeem is een variatie op het 'gewone' golf. Waar je normaal gesproken buiten op de driving range oefent, kun je je nu verplaatsen naar een geheel indoor golf beleving. Door middel van de Trackman systemen kun je kiezen om te trainen, maar ook om games te spelen met je vrienden, een baan te spelen of deel te nemen aan ÊÊn van te Trackman toernooien.

Kingsgolf

Zuidergracht 21-12
3763 LS Soest

Kingsgolf

Faciliteiten

Driving Range

Deals bij Kingsgolf

 • Kingsgolf
  Aanbieding
  2 uur voor â‚Ŧ 50,-

  Indoor golf driving range

  Kingsgolf, Soest

  Leden betalen â‚Ŧ 50,- voor 2 uur toegang tot Kingsgolf.

Alle deals

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Zuidergracht 21-12, 3763 LS, Soest,

kingsgolf