Skip links

HOOGLAND GC 45
Hoogland

Golfclub Hoogland Amersfoort ligt aan de rand van Amersfoort, in de provincie Utrecht. De golfbaan telt een 9-holes A-status wedstrijdbaan en ruime oefenfaciliteiten buiten. Daarnaast heeft de golfclub ook een kleine indoor golfbaan, met nog meer oefenfaciliteiten en een golfschool met 2 golfprofessionals.

Jaarlijks spelen gemiddeld 616 leden van ANWB Golf een ronde bij Hoogland. Ongeveer 93% speelt een 9 holes ronde en 7% speelt een 18 holes ronde.

De 9 holes par 34 heeft een A-status en staat bekend om de zeer uitdagende greens. Er staan mooie oude bomen en de Male Wetering loopt door de baan heen. De baan is uitdagend voor met een lage en met een hoge handicap. Strategische geplaatste waterpartijen maken course management noodzakelijk. Naast de mooie 9 holes baan zijn er ook outdoor oefenfaciliteiten. Een deel overdekte drivingrange met 18 plaatsen, practicegreen, chippingarea en de oefenbunker maken het geheel compleet. Een bonnetje voor de driving range haal je bij de receptie.

Naast de 9 holes wedstrijdbaan, heeft Golfclub Hoogland Amersfoort ook een een indoor golfbaan. Hier staan drie golfsimulators waar je je golfspel kan oefenen, een 6 holes minicourse en de bekende oefenfaciliteiten om je golfspel te oefenen, ongeacht je spel. Informeer bij de receptie van de golfclub wat de mogelijkheden zijn.

Hoogland

Bunschoterstraat 23
3828 NR Hoogland
Nederland

HOOGLAND GC 45
Telefoon
E-mail

Plus- en minpunten

 • 9 holes wedstrijdbaan
 • indoor minicourse
 • gastvrij voor greenfeespelers
 • gratis parkeren
 • Erg lastig wanneer de rough hoog is
 • Bij veel wind is de driving range gesloten

Faciliteiten

9 holes

Driving Range

Putting green

Chipping green

Golflessen

Trolleys

Buggys

Clubs te huur

Kleedkamer

Borrelhapjes

Lunch

Diner

Koude drank

Warme drank

Gratis parkeren

Oefenbunker

Gemiddelde scores ANWB Golf spelers

Golfschool Golfclub Hoogland Amersfoort

De Golfprofessionals geven les volgens het 9 stappenplan van de NGF. Dit is een goed ontwikkeld opleidingsprogramma met leuke oefeningen. Daarnaast zorgen de pro's ervoor dat je verder kunt groeien in de golfsport en je handicap kunt verlagen. Meer informatie vind je op de website van Golfschool Golfclub Hoogland Amersfoort.

Alle opleidingen

Deals bij Hoogland

 • HOOGLAND GC 45
  Aanbieding
  10% greenfeekorting

  Mooie 9 holes golfbaan in het Hooglandse landschap met prima (indoor) oefenfaciliteiten

  Hoogland, Hoogland

  Leden krijgen 10% korting op de greenfee.

Alle deals

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Bunschoterstraat 23, 3828 NR, Hoogland, Nederland